S-a spânzurat, pentru că l-a părăsit iubita

04 spanzuratMaximilian Gânju

Cercetarea criminaliştilor din cadrul Poliţiei Petrila în cazul bărbatului dat dispărut şi descoperit fără viaţă într-o pădure de pe Muntele Dobraia, arată că este vorba de o sinucidere.
Şeful Poliţiei Petrila, comisarul Ovidiu Zaharie, spune că toate probele adunate au confirmat că este vorba de o sinucidere şi nu de o infracţiune. Bărbatul a plecat spre stâna de pe Dobraia, duminică, împreună cu tatăl său şi alţi proprietari de oi din zona Taia/Petrila. A avut o ceartă cu iubita lui, cu care stătea în concubinaj, şi a transmis mai multe mesaje prin intermediul telefonului mobil şi în care ameninţa că-şi va lua viaţa. Femeia ar fi dorit să se despartă de el şi acesta a fost motivul din cauza căruia tânărul a clacat. Când a prins un moment singur, a plecat de la stână într-o pădure şi s-a spânzurat.
Rudele şi tatăl său au cerut ajutor salvamontiştilor crezând că bărbatul s-a rătăcit, iar în urma căutărilor a fost descoperit. Acesta se spânzurase de creanga unui copac. „S-au format mai multe echipe de căutare, după ce familia lui ne-a spus că a plecat duminică spre o stână de pe Dobraia. Ne-am împărţit şi l-am descoperit într-o pădure din zona stânei. Din păcate, era decedat. Intervenţia a fost destul de greoaie, dar l-am recuperat şi a fost dus la morgă“, a declarat Dumitru Bârlida, şef Salvamont Petroşani.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.