S-a sinucis pentru că n-a fost lăsat în Italia

30 iulie 2010 | Adauga un comentariu | Publicat in: Eveniment

Un tânăr în vârstă de 21 de ani din municipiul Vulcan, s-a sinucis ieri, în jurul prânzului, pentru că n-ar fi fost lăsat de tatăl său să plece în Italia.

Teribilul incident a avut loc în centrul vechi al municipiului Vulcan, iar tânărul s-a urcat pe acoperişul unui bloc de patru etaje, de unde şi-a dat drumul în gol, zdrobindu-se de caldarâm. Sinucigaşul n-a avut nici o şansă, iar echipele de prim ajutor ajunse la faţa locului n-au mai putut să-l salveze. Apropiaţi ai tânărului care s-a sinucis afirmă că acesta ar fi recurs la gestul extrem, după ce tatăl său nu l-ar fi lăsat să plece în Italia, la muncă, unde se afla mama lui. Părinţii tânărului erau despărţiţi de mai mulţi ani, iar el a rămas în grija tatălui. Tragedia este cercetată de către poliţişti însă, cel puţin la prima vedere, pare a fi clară sinuciderea. În urmă cu circa două săptămâni, un alt tânăr din municipiul Vulcan s-a aruncat de la etajul cinci al unui bloc, suferind răni foarte grave, după ce părinţii i-au interzis să iasă afară din casă. (M. Gânju)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Domnul Vally şi socialiştii

Sainte-Honorine este un sătuc francez din Normandia, iar domnul Jean Vally este primarul său. În Franţa, fiecare sat are primar....

Bulina neagră

Dănuţ BuhăIescu, primarul oraşului Uricani

Bulina albă

Victor Arion, directorul general al ApaProd Deva

Închide