S-a sinucis din cauza sărăciei

11 mai 2012 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Un bărbat de 38 de ani din municipiul Petroşani a fost găsit spânzurat ieri dimineaţă, în locuinţa sa din cartierul Aeroport. Din primele date, poliţiştii au stabilit că a fost vorba de o sinucidere, iar sărăcia este unul din motivele pentru care tânărul a decis să-şi ia viaţa.
Bărbatul avea patru copii, nu avea loc de muncă şi trăia din banii primiţi de pe la oamenii unde lucra cu ziua. „Dimineaţă pe la şapte l-a găsit fratele lui.  Era în casă, spânzurat. Avea copii şi era necăjit. Muncise la mină, dar de câţiva ani încoace nu-şi mai găsea de lucru şi nu se mai descurca deloc”, spune un vecin al tânărului. Pentru că soţia îl părăsise, de înmormântare se va ocupa fratele său. Sinuciderea a readus pe buzele localnicilor zvonurile care abia s-au temperat în ultimele zile, despre criminalii şi crimele imaginare ce isterizaseră o parte importantă a cartierului Aeroport. Şi de această dată este vorba de o sinucidere şi nu despre un omor dau asigurări oamenii legii, iar oamenii n-ar trebui să dea crezare zvonurilor care sunt doar poveşti. (M. Gânju)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Bulina neagră 11.05.2012

Iulian Ceia, inculpat în dosarul „Comorile dacice”

Bulina albă 11.05.2012

Comisarul şef Traian Berbeceanu, şeful BCCOA Alba

„Destinaţii europene”, la a doua ediţie

Conducerea Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IPJ) a lansat miercuri, cu ocazia sărbătoririi Zilei Europei, cea de-a doua ediţie a ghidului...

Închide