S-a semnat ordinul de începere a lucrărilor la pista de atletism a stadionului din Deva

11 iunie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Nicolae Gavrea

Veşti dintre cele mai bune vin pentru atletismul devean, deoarece ieri, joi, primarul municipiului Deva, Florin Oancea, a semnat ordinul de începere a lucrărilor la pista de atletism amplasată în incinta Stadionului Cetate Deva. Lucrările vor începe luni, 15 iunie 2020 pentru pista prevăzută cu opt culoare, pavimentată cu un material de ultimă generaţie, Mondo Sport Flex.

În spatele porţilor de fotbal vor fi amenajate opt sectoare speciale de atletism – aruncare cu suliţa, aruncarea greutăţii, groapă cu nisip, săritura cu prăjina, alergare, săritură în lungime şi triplusalt etc.
Lucrările se ridică la suma de 5.008.210,75 lei, iar construcţia va respecta toate prevederile Federaţiei Internaţionale de Atletism (IAAF) cu referire la suprafeţele de concurs (dimensiuni, calitate material, număr discipline) şi poate fi omologată pentru concursuri internaţionale.
Municipiul reşedinţă de judeţ va avea în scurt timp cea mai modernă pistă de atletism unde se vor putea organiza competiţii naţionale şi internaţionale, se arată în comunicatul Primăriei Deva.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Hemoroizii și fisurile anale: ce sunt și cum se pot trata fără durere și operație

  Ce sunt hemoroizii? Hemoroizii (interni) sunt vene care căptușesc canalul anal ca niște pernițe. Dacă hemoroizii sunt afectați în...

Pus pe scandal, după ce i-a fost ascunsă băutura

O femeie din Orăştie a cerut disperată ajutor poliţiştilor pentru că soţul ei a provocat scandal şi a bătut-o. Totul...

Corupţie la nivel înalt în atletismul mondial

Fostul preşedinte al Federaţiei Internaţionale de Atletism (IAAF), senegalezul Lamine Diack (foto) este judecat împreună cu fiul său Papa Massata...

Închide