Politica si administratie

S-a rupt lanțul de iubire

Vicele Ion Bădin, propus să fie exclus din organizația municipală Hunedoara a PSD

Primarul municipiului Hunedoara, Dan Bobouțanu (foto stânga), a de­cla­rat că va propune excluderea vicepre­șe­­dintelui CJ Ion Bădin (foto dreapta) din or­ganizația municipală a PSD. Asta, după ce Bădin a fost propus pen­tru funcția de vicepreședinte la Județ de către edilul șef al Hunedoarei.

„Nu a făcut nimic pentru municipiul nostru”
„În ședința din luna august voi propune excluderea din organizația municipală a PSD a lui Ion Bădin. Pentru că vicele Bădin și-a luat apartament în Deva, l-am informat și pe președintele Consiliului Județean că voi propune excluderea lui Ion Bădin din PSD Hunedoara. El a considerat că după 60 de ani de locuit în municipiul Hunedoara trebuie să se mute la Deva. De doi ani de când este vicepreședinte la Consiliul Județean nu a făcut nimic pentru municipiul nostru. Nu am așteptări, oricum, de la el, pentru că totdeauna am primit ajutor de la pre­ședintele Laurențiu Nistor și administra­torul public Costel Avram. Singura rea­li­zare a lui Bădin în acești doi ani a fost transferul soției de la spitalul din Hunedoara la cel din Deva. De aceea, am decis să-l excludem din PSD Hunedoara și să se înscrie la PSD Deva”, a declarat Dan Bobouțanu, președintele organiza­ției municipale Hunedoara a PSD.

„Nu îmi reproșez nimic”
Contactat, Ion Bădin a afirmat: „Cum nu am făcut nimic pentru Hunedoara? Avem proiectul drumului dintre Hunedoara și Călan. Acum am asfaltat de la Hunedoara la Cristur. Am muncit. Am participat la strângerea de fonduri, cu o sumă consistentă, pentru recu­perarea brandului Corvinul. Am plătit cotizația de partid, sunt la zi cu ea. Nu îmi reporșez nimic. Locuiesc și la Hunedoara, am apartament acolo. D­o­miciliul îl am la Hunedoara”. (S.Popa)