S-a răzbunat pe fosta soţie şi a ajuns în arest

Individul nu avea voie să se apropie de fos­ta nevastă, dar se afla şi sub control judiciar când a comis agresiunea. Poliţiştii au stabilit că şi-a bătut fosta consoartă fără un motiv.
„Poliţia Municipiului Hunedoara a fost s­e­si­zată că la o adresă de pe strada Tran­dafirilor, din localitate, este scandal. Patrula de siguranţă publică care s-a deplasat la faţa locului a identificat o femeie care a declarat că s-a întâlnit cu fostul soţ, un tânăr de 29 de ani, din Hunedoara, care, fără niciun motiv evident, a lovit-o cu pumnul în zona capului. În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de lovire sau alte violenţe, iar faţă de tânăr au luat măsura preventivă a reţinerii pentru o perioadă de 24 ore”, a informat IPJ Hunedoara.
Individul aflat sub control judiciar a încăl­cat dispoziţiile ordinului de protecţie care-i in­terzicea să se apropie de fosta soţie, astfel că va răspunde penal şi pentru această in­frac­ţiune. Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Hunedoara au cerut instanţei de judecată înlocuirea controlului judiciar. Magistraţii l-au arestat preventiv pe individ, pe nume Ioan Talpoş, dat fiind faptul că este cercetat pentru săvârşirea a trei infracţiuni de încălcare a oricăreia dintre măsurile dispuse prin ordinul de protecţie, distrugere, violare de domiciliu şi lovire sau alte violenţe. (M. Gânju)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.