Categories: Actualitate

S-a răzbunat pe fosta iubită

Un bărbat de 46 de ani, din Brănişca, a ajuns pe mâna poliţiştilor, după ce a incen­diat ma­şina fostei concubine. Timp de patru ani, in­di­vidul a hărţuit-o pe femeie, prin mijl­oace de comunicare la distanţă. Astfel încât, femeia a trăit într-o permanentă stare de tensiune.
În noaptea de 24 spre 25 ianuarie, băr­batul i-a distrus oglinda retrovizoare de la ma­şină, iar în 22 aprilie a trecut la următorul nivel. Acesta a spart unul dintre geamurile maşinii, care se afla parcată pe o stradă din Deva, şi a aruncat în inetrior substanţe infla­ma­bile, apoi i-a dat foc. În urma plângerii de­puse la poliţie de către victimă, poliţiştii au des­chis dosar penal pentru hărţuire şi dis­trugere şi au reuşit să-l identifice pe autorul faptelor.
„Poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale au desfăşurat o acţiune în urma căreia au iden­ti­ficat un bărbat în vârstă de 46 de ani, din comuna Brănişca, faţă de care efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de hărţuire şi distrugere.
În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit că cel în cauză, în perioada 2017-2021, şi-a hăr­ţuit fosta concubină prin intermediul mijloa­celor de comunicare la distanţă, iar în noap­tea de 24/25.01.2021 a provocat distrugeri la ni­ve­lul unei oglinzi retrovizoare a auto­tu­rismului femeii, parcat pe o stradă din mu­ni­cipiul Deva. De asemenea, în data de 22.04.2021, în jurul orei 22:50, bărbatul a in­cendiat acelaşi auto­turism, cauzând un prejudiciu în valoare de 2.700 de euro”, a de­clarat comisarul-şef Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspec­to­ratului de Poliţie Ju­deţean Hunedoara.
Bărbatul a fost reţinut şi fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Poliţiei Municipiului Deva, urmând să fie prezentat magistraţilor, în vederea luării măsurilor preventive.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Au aflat zvonerii și povestesc pe la colțuri că un personaj al zo­nei, care merge…

4 ore ago

Bulina albă

Florin Oancea, primarul municipiului Deva Pentru că, telecabina de pe Dealul Cetății pornește astăzi, iar…

5 ore ago

Bulina neagră

Tatiana Rovinar, președinta Asociației Produselor Tradiționale Hunedoara Pentru că a înșelat un constructor care i-a…

5 ore ago

Situație scandaloasă la Lăpugiu de Jos. Pubelele oamenilor sunt golite de două ori pe lună. Cine a hotărât asta?

Locuitorii din comuna Lăpugiu de Jos sunt supuși unei situații inacceptabile, fiind obligați să aștepte…

5 ore ago

Nepotul care și-a tăiat unchiul cu sabia, judecat pentru omor

Tânărul s-a înarmat cu o sabie și a intrat peste unchiul său în casă cu…

5 ore ago

Noua escrocherie care te lasă printr-un apel fără nici un ban în cont. Poate avea chiar vocea mamei

Directoratul Național de Securitate Cibernetică avertizează că escrocii au găsit o nouă metodă prin care…

5 ore ago