Categories: Actualitate

Cu TIR-ul la vaccinare

Adriana Năstase

Prezenţă inedită la centrul de vaccinare drive-Thru din parcarea supermarketului Auchan din Deva. organizat în oraşul Deva. Un şofer de TIR a mers să se vaccineze cu autocamionul din dotare la centrul Drive-Thru din oraşul Deva. În vârstă de 50 de ani, bărbatul a ţinut să se vaccineze împotriva coronavirusului fără programare şi, astfel, a recurs la această stratagemă. Mai mult, acesta s-a şi fotografiat în timp ce era imunizat, în faţa TIR-ului pe care îl conduce. Fotografiile de la vaccinare, însoţite de un scurt mesaj au apărut şi pe contul de Facebook RO Vaccinare.
„Cu TIR-ul la vaccinare! Când îţi doreşti cu ade­vărat să te vaccinezi împotriva COVID-19. Marius Iosif, în vârstă de 50 de ani, a ales să se vaccineze astăzi la centrul de vaccinare Drive-Thru Deva”, se arată în postarea de pe contul de Facebook RO Vaccinare.
Conform ultimei statistici oficiale transmise de Comitetul Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV), numărul celor vaccinaţi cu ambele doze a trecut de 2,5 milioane. Grupul de Comunicare Strategică a anunţat ieri, 13 mai, că s-au confirmat 953 de noi cazuri de coronavirus. Un număr de 75 de per­soane au decedat în ultimele 24 de ore. La ATI au fost internate 829 de persoane.Conform statis­ti­ci­lor oficiale, în ultimele 24 de ore au fost făcute 22.532 de teste RT-PCR (12.908 în baza definiţiei de caz şi a protocolului medical şi 9.624 la cerere) şi 10.690 de teste rapide antigenice.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Bulina albă

Vasile Dîncu, senator PSD Pentru că a primit Titlu de Cetățean de Onoare al municipiului…

17 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii ăștia tare isteți că o duduie, șefă pe la o agenție de la…

17 ore ago

Bulina neagră

Claudiu V., din municipiul Hunedoara Pentru că a fost trimis în judecată pentru trafic și…

17 ore ago

„Săracii” preoți, ce salarii mici au! Grila de salarizare a preoţilor, în funcţie de studii şi încadrare

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, a cerut creşterea salariului per­so­na­lului neclerical la nivelul salariului minim…

17 ore ago

Escrocheria „Mă auziți acum?”: motivul pentru care este important să nu răspunzi cu „DA”

În era digitală actuală, în care sun­tem profund interconectați prin In­ter­net, escrocheriile telefonice ră­mân o…

17 ore ago

Căutări reluate în cazul persoanei dispărute în lacul Sântămăria Orlea. Apa are 19 metri adâncime

Scafandrii au reluat, ieri, căutările în cazul persoanei date dispărută în lacul ba­rajului de acumulare…

17 ore ago