Categories: Actualitate

Hunedoreancă amendată pentru că a pus pe jar poliţiştii cu o alarmă falsă

Maximilian Gânju

O femeie de 31 de ani, din Hunedoara, a apelat serviciul de urgenţă şi i-a spus operatorului că a fost răpită de un individ. Înainte de a închide telefonul, femeia a mai precizat că se află într-o maşină de culoare neagră.
Poliţiştii au mobilizat forţe impresionante pentru ceea ce părea un caz extrem de grav. Practic, au blocat oraşul Oţelu Roşu cu filtre şi în scurt timp au descoperit maşina „răpitorului“.
Potrivit unui comunicat al Poliţiei Caraş-Severin, duminică, 26 noiembrie a.c., în jurul orei 22.45, o femeie în vârstă de 31 de ani, din Hunedoara, a sunat la 112, spunând că a fost răpită de un necunoscut de pe raza localităţii Bucova şi urcată într-un autoturism de culoare neagră. Urmare a celor sesizate, a fost alarmat întregul efectiv al Poliţiei din Oţelu Roşu, în cel mai scurt timp fiind instituite filtre. În jurul orei 23.30, la intrarea în Oţelu Roşu, poliţiştii au depistat un autoturism care corespundea datelor comunicate de femeie. La efectuarea semnalului regulamentar de oprire al poliţiştilor, şoferul autoturismului a refuzat să oprească, motiv pentru care a fost urmărit, reuşindu-se prinderea acestuia pe raza localităţii Obreja.
Poliţiştii au identificat în autoturism trei persoane: un bărbat de 50 de ani, din Bozovici, aflat la volanul maşinii, femeia de 31 de ani, din Hunedoara, aflată pe locul din dreapta-faţă în autoturism şi un bărbat de 58 de ani, din Vărădia, pe bancheta din spate. Duşi la sediul Poliţiei din Oţelu Roşu, la audieri a ieşit totul la iveală. Femeia a mers la rude în Bucova, a fost contactată de concubinul ei şi au convenit să meargă la el acasă. Pe drum s-au certat şi femeia a sunat la 112 pentru a-l speria, inventând povestea cu răpirea. Pentru că a pus pe drumuri degeaba autorităţile, hunedoreanca a primit o pedeapsă blândă, respectiv o amendă de 1.500 de lei. Şi concubinul ei a fost amendat cu 2.450 de lei, pentru mai multe nereguli privind autovehiculul pe care-l conducea.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că un personaj trist din zona noastră i-a fentat pe unii de…

17 ore ago

Bulina albă

Florin Maxim, antrenorul Corvinului Hunedoara Pentru că echipa pe care o antrenează a ajuns în…

17 ore ago

Bulina neagră

C.C., din Valea Jiului Pentru că a fost acuzat de distrugere, după ce bărbatul a…

17 ore ago

Povestea merge mai departe. Mai frumos, mai incitant. „Citești și câștigi!”, la a X-a ediție

Concursul “Citești și câștigi” a ajuns la a 10-a ediție. „Ai învins? Continuă! Ai pierdut?…

17 ore ago

Amenințări și intimidări în pre-campanie

Președintele CJ Hunedoara cere pre­fec­tului să se implice pentru ca alegerile să fie corecte De…

17 ore ago

Ardeu, în centrul atenției administrative din Balșa

Magdalena Șerban Comuna Balșa prinde aripi în ma­terie de investiții, satul Ardeu urmând să fie…

17 ore ago