Bătut şi ameninţat că va fi omorât şi violat

Maximilian Gânju

O discuţie aprinsă între partenera de viaţă a unui bărbat din Petroşani şi un coleg de muncă al acesteia, l-a determinat să-i aplice o corecţie celui care a îndrăznit să-i supere iubita. Nu doar că l-a bătut în văzul tuturor, dar l-a ameninţat că-l violează şi omoară.

O săptămână de îngrijiri medicale
Incidentul a avut loc în municipiul Petroşani iar agresorul, un localnic de 40 de ani, a fost judecat şi condamnat pentru lovire sau alte violenţe şi ameninţare. Individul s-a supărat după ce iubita lui, cu care stătea în con­cu­binaj la momentul comiterii infracţiunilor, i
s-a plâns că are probleme cu un coleg de ser­viciu. ”Pe fondul unor discuţii între martora (…), partenera de viaţă a inculpatului şi cole­gul de serviciu al acesteia, inculpatul s-a de­pla­sat la locul de muncă al persoanei vătă­mate. A intrat în curtea sediului societăţii şi a întrebat pe martora (n.r.- iubita sa) unde se află persoana vătămată, după care s-a deplasat la locul în care îi indicase martoră că acesta s-ar afla.Observând-o pe persoana vătămată, care se ocupa de colete, inculpatul s-a deplasat la acesta, l-a interpelat în le­gătură cu discuţiile pe care martora afirmase că le-a avut cu persoana vătămată şi l-a lovit cu piciorul în zona gambei stângi şi cu mâna peste faţă. (…) Inculpatul a continuat să-l ameninţe afirmând că-l va omorâ şi că îl va viola, când o să îl prindă”, se arată în actul de sesizare. Bărbatul agresat a avut nevoie de şapte zile de îngrijiri medicale şi a făcut plân­gere penală, iar Judecătoria Petroşani l-a con­damnat pe agresor la amendă penală pentru lovire sau alte violenţe şi ameninţare.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.