S-a lansat Uniunea Social Progresistă

Adriana Năstase

Aseară, a avut loc lansarea oficială a Uniunii Social Progresiste (USP), care se poate să pună ceva probleme celor de la USL. În primul rând, cu atâtea buletine de vot, câte vor trebui completate la viitoarele alegeri, având în vedere comasarea lor, oamenii nu vor mai şti unde să pună ştampila. Apoi, noua uniune s-ar putea să strângă mai multe forţe politice, creând astfel o alternativă la USL.

Legătură între mediul politic şi societatea civilă
În discursul său, rostit la adunarea din Capitală, liderul UNPR Cristian Diaconescu, cel desemnat să coordoneze activitatea USP, a declarat că îşi doreşte ca aceasta să fie o construcţie care să fie „dincolo de înregimentările de partid“. “Vom construi o mişcare socio-politică, dincolo de înregimentările de partid, care îşi propune un scop simplu, dar absolut necesar pentru o societate modernă şi anume, legătura între societatea civilă şi mecanismul politic românesc“, a susţinut Diaconescu.
Prezent la Bucureşti, la adunarea de lansare a USP, primarul Devei, Mircia Muntean, care este şi vicepreşedinte al UNPR, a declarat în exclusivitate pentru MESAGERUL HUNEDOREAN, că prezenţa a peste 2.500 de personalităţi din toate domeniile de activitate la festivitatea lansării oficiale a USP dovedeşte că Uniunea este din start o forţă civică importantă. „Pot să o spun încă de acum, în următoarele două luni, USP va atrage un mare număr de simpatizanţi, iar în anul viitor, această Uniune civică va fi forţa care va câştiga alegerile”, a afirmat Mircia Muntean.

3 comentarii la „S-a lansat Uniunea Social Progresistă

 • 22 decembrie 2011 la 20:24
  Legătură permanentă

  Este o miscare murdara, dorind sa inventeze un concurent pentru USL si care sa provoace confuzie in randul alegatorilor….
  AR trebui sa le fie rusine indivizilor de cea mai joasa calitate care recurg la asemenea tertipuri si manipulari josnice !

 • 23 decembrie 2011 la 22:44
  Legătură permanentă

  M-a mintit Mircia.O sa dau totul pe fata la o televiziune. E un mincinos.Pacat ca lumea se lasa mintita.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.