S-a înecat la scăldat

Maximilian Gânju

Băieţelul de nouă ani din municipiul Vulcan, care a fost înghiţit de apele Jiului, marţi după amiază, după ce a mers singur la scăldat, a fost victima unui accident.
Nu a încercat să se sinucidă şi nici nu a fost abuzat, au constatat anchetatorii după primele cercetări. Copilul a mai făcut baie în râu, însă locul în care se scălda de obicei era ocupat de câţiva pescari, care l-au gonit, ca să nu le sperie peştele. Micuţul s-a dus câteva sute de metri în josul apei, la pilonii unui pod, unde râul atinge şi doi metri. A intrat şi n-a mai ieşit, iar trupul lui a fost zărit de un alt copil venit şi el la scăldat. Acesta a chemat un pescar, care dându-şi seama că este vorba de o persoană înecată, a sunat la 112.
Victima provenea dintr-o familie sărmană şi a plecat de acasă, fără să spună unde merge. Echipajele medicale au încercat în zadar minute în şir să-l resusciteze pe minor, însă efortul paramedicilor a fost în zadar. Potrivit comisarului Iosif Arcana, din cadrul Poliţiei Vulcan, minorul înecat a fost, cel mai probabil, victima unui accident, dat fiind faptul că pe trupul lui nu existau urme de violenţă, însă un verdict clar va fi dat doar de medicii legişti.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.