S-a inaugurat Skate Park-ul în Deva!

02 DSC_0168Oana Mihnea

Începând de ieri, spaţiul destinat pasionaţilor de skate a devenit funcţional. Acesta este situat pe Calea Zarandului, pe una din laturile hipermarketului Kaufland, lângă terenurile de tenis.

Construcţia din beton se întinde pe aproximativ 700 metri pătraţi şi este dotată cu elemente specifice de dificultate pentru iubitorii acestui sport. De asemenea, conţine instalaţie de nocturnă, mobilier urban şi cişmea. Este o singură platformă de skate cu echipamente pentru plăci de skateboard, BMX, role şi trotinete. Potrivit conducerii primăriei, costurile amenajării construcţiei s-au ridicat la 328.000 lei. Odată cu deschiderea Skate Park-ului, autorităţile locale au fost prezente la faţa locului şi au avut plăcerea de a-i vedea în acţiune pe cei mai nerăbdători dintre pasionaţii acestui sport.
„Am primit numeroase petiţii de la aceşti tineri care îşi doreau în municipiul Deva un Skate Park. În sfârşit, am reuşit să le îndeplinim dorinţa şi mă bucură faptul că avem doritori şi din Simeria şi Hunedoara. Intenţionăm să mai facem unul în zona Bejan, care să fie acoperit pentru perioada de iarnă şi mult mai mare decât acesta. Asta îşi doresc din ce în ce mai mulţi tineri şi cred că este bine să le facem pe plac, aşa poate reuşim să îi mai scoatem din faţa calculatorului şi a telefoanelor mobile”, a declarat Petru Mărginean, primarul municipiului Deva.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.