S-a dus la uşa iubitei cu scandal

30 iunie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Un tânăr de 32 de ani a fost reţinut de poliţiştii din Haţeg pentru că şi-a ameninţat concubina, o tânără de 24 de ani, din comuna Răchitova, cu bătaia.
Bărbatul nu avea voie să se apropie de fosta iubită sau de mama acesteia, după ce instanţa de judecată i-a interzis acest lucru timp de jumătate de an. Ordinul de protecţie împotriva bărbatului a fost emis după ce individul s-a îmbătat bine şi s-a dus acasă la fosta concubină. Avea asupra sa o sticlă din plastic în care se găsea benzină şi a ameninţat-o pe femeie că-i dă foc, atât ei, cât şi mamei acesteia.
Şi atunci, poliţiştii au luat măsura preventivă a reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, dar magistraţii l-au lăsat sub control judiciar. Acum, tânărul este cercetat într-un nou dosar pentru ameninţare şi încălcarea ordinului de protecţie. (M.Gânju)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Condamnat pentru trafic de droguri, prins de poliţişti

Bărbatul era dat în urmărire naţională pentru că fugea de o condamnare a Curţii de Apel Alba Iulia. Poliţiştii din...

Bărbatul care şi-a căsăpit rivalul cu toporul, arestat preventiv

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara au cerut încă de la mijlocul săptămânii trecute arestarea individului. Judecătorii au amânat...

Un tânăr de 25 de ani s-a înecat în Tăul Făerag

Ieri, în jurul orei 12.30, a fost solicitat ajutorul pompierilor, prin Serviciul de Urgenţă 112, deoarece o persoană de sex...

Închide