ActualitateFlash

S-a deschis ştrandul din Geoagiu-Băi!

Sorina Popa

Vineri, 30 aprilie, s-a deschis oficial noul sezon estival la Băile Daco-Romane, din Staţiunea Geoagiu-Băi. Ca în fiecare an, gazdele şi-au primit invitaţii cu multă căldură şi cu o ofertă mult mai bogată. La deschiderea oficială au participat oficialităţi judeţene şi locale, în frunte cu primarul oraşului Geoagiu, Simion Mariş.

Amatorii de baie şi soare au la dispoziţie condiţii mult mai bune, începând din acest an, la Băile Daco-Romane, care de la un an la altul, se apropie tot mai mult de condiţiile şi pretenţiile unui complex de agrement de nivel european.
După deschiderea oficială, din prima parte a zilei, a ştrandului, seara a avut loc şi inaugurarea noului sezon de distracţie nocturnă, oferit de Clubul Tarabostes, care funcţionează în cadrul complexului Băile Daco-Romane. De această dată, DJ-ii de la Fabrica Dementă – Radio 21 au fost responsabili cu buna dispoziţie. Din programul desfăşurat la Tarabostes vineri seara, mare succes au avut bălăceala de la re-opening party, completată de concursul cu tricouri ude, cel de băut de bere şi de sărituri de la trambulină. Au fost şi alte surprize, s-au acordat premii, toate acompaniate de muzică bună.
Deci, ţineţi minte, la Băile Daco-Romane din Geoagiu-Băi vă puteţi petrece cele mai plăcute zile de vacanţă şi week-end-uri trăsnet!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura