Actualitate

S-a dat viteaz și riscă să ajungă în pușcărie

Individul a provocat un scandal la un bar din Crișcior, în luna martie a anului trecut, când a și bătut un client. A reușit să-l con­vingă pe acesta să-și retragă plângerea și să scape de răspunderea penală, dar tot a primit o condamnare de peste trei ani de în­chisoare cu executare.
Bărbatul este cunoscut ca o persoană vio­lentă în zona Brad și a mai avut probleme cu legea în trecut, fiind și condamnat la o pedeapsă cu suspendare pentru tâlhărie. În urmă cu un an, el s-a dus la un bar din Crișcior, unde a băut peste măsură și a devenit recalcitrant, înjurând fără motiv toți clienții barului. Un angajat al barului i-a cerut să părăsească localul, însă acest lucru l-a înfuriat la culme. Omul s-a ridicat de pe scaun, a lovit cu pumnii masa unde se afla angajatul localului, a spart paharul cu alcool ce-l avea în mână, a răsturnat scaunul, și-a rupt și smuls tricoul de pe el rămânând la bustul gol și l-a amenințat pe angajat că o să-l taie cu cioburile. Apoi, l-a mușcat de gât pe bărbat, l-a prins cu mâinile de gât strângându-l și apoi de haine încercând să-l trântească la pământ. A fost calmat de echipajul de poliție ajuns la locul solicitării, dar s-a ales cu dosar penal. Între timp a reușit să-l convingă pe cel agresat să-și retragă plângerea, dar tot riscă să ajungă după gratii.
Judecătoria Brad l-a condamnat la 3 luni de închisoare pentru tulburarea liniștii și ordinii publice. Instanța a constatat că fapta a fost comisă în interiorul termenului de supraveghere de 4 ani, pentru care s-a dis­pus suspendarea executării unei pedepsei de 3 ani pentru infracţiunea de tâlhărie cali­ficată. Astfel, individul a primit o pedeapsă de 3 ani și trei luni cu executare, însă soluția Judecătoriei Brad poate fi atacată cu apel. (M.Gânju)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura