S-a dat startul perioadei de transferări la fotbal

14 iulie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Federaţia Română de Fotbal a anunţat, ieri, pe site-ul său oficial, startul perioadei de transferuri pentru sezonul competiţional 2020-2021, cluburile putând legitima jucători în următoarele 12 săptămâni.

„Începând de azi, 14 iulie 2020, cluburile din România pot legitima jucători pentru sezonul care urmează. Perioada de transferuri se va încheia la data de 5 octombrie 2020“, se arată pe site-ul citat.
Situaţia generată de pandemia COVID-19 a dus la o serie de modificări ca urmare a prelungirii calendarului competiţional al sezonului 2019-2020. Astfel, în cadrul şedinţei Comitetului Executiv al FRF din 25 iunie 2020 a fost aprobată noua perioadă de transferuri pentru sezonul viitor. În urma decalării calendarului competiţional, aceasta va începe în 14 iulie şi se va încheia la 5 octombrie 2020. În urma acestei modificări, se păstrează totuşi intervalul de 12 săptămâni, fiind vorba mai exact de 84 de zile, timp în care cluburile din România vor putea face transferuri. (N. Gavrea)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Jiul Petroşani este declarată campioană judeţeană

Comitetul de Urgenţă al AJF Hunedoara întrunit în cursul zilei de ieri a luat act de Hotărârea Comitetului de Urgenţă...

Studenţii de la Universitatea din Petroşani vor primi diplomă europeană

Selectarea instituţiei de învăţământ superior din Petroşani într-un consorţiu universitar european aduce o serie de avantaje pentru viitorii studenţi care...

Sindicaliştii nu se joacă, au dat în judecată Complexul Energetic Hunedoara

Sindicaliştii de la „Muntele” au acţionat în instanţă Complexul Energetic Hunedoara (CEH) pentru plata drepturilor băneşti neachitate de patru luni.

Închide