Ruşanu rămâne în arest la domiciliul din Sinaia

17 august 2014 | 3 Comentarii | Publicat in: Politica si administratie

02 dan_radu_rusanu_15_02_02452400Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a dat soluţia definitivă în cazul contestaţiei făcute de fostul demnitar Dan Radu Ruşanu (foto) în privinţa pedepsei care i s-a atribuit şi mai exact menţinerea acestuia în arest la domiciliu.
Magistraţii au respins ca nefondate contestaţiile făcute de cei 10 inculpaţi, printre care şi Dan Radu Ruşanu, fost director al ASF, şi anterior, fost parlamentar liberal de Hunedoara, funcţii pe care le-a deţinut înainte de a fi trimis în judecată. În urma respingerii contestaţiei făcute la Înalta Curte rămâne valabilă încheierea dată în 17 iunie, a.c., de către Curtea de Apel Bucureşti.
În încheierea contestată, instanţa a mai decis ca inculpatul să execute arestul la locuinţa din Sinaia. Judecătorii de la Curtea de Apel Bucureşti au constatat că, de fapt, Ruşanu are domiciliul în localitatea prahoveană şi în consecinţă au dispus că acesta ar trebui să se mute din Sectorul 1, Bucureşti, la locuinţa pe care o are în Sinaia. În aceeaşi hotărâre, instanţa i-a aprobat inculpatului cererea de a părăsi lunar domiciliul, pentru a urma tratamentul medical de care are nevoie. Ziua în care Ruşanu va putea face vizita la medic, urmează a fi stabilită în funcţie de programarea pe care şi-o va face acesta la clinica la care se tratează. (N.Bumbac)

Comentarii (3)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. gheorghe spune:

    Cum adica,puscarie la Sinaia?Cu derbedeii astia politici trebuie facut canalul Siret-Baragan.

  2. Ioan Hunyad spune:

    Mai Gheorghe mai S.P. mai cu PSD ul tau la fel de cinstit ca Maria Tereza mai. Dar la o tara plina de idioti, nu ma mir ca Mesagerul ROSU al unui judet bolsevic inca mai traieste bine. Da’ nui bai ca oricum vine Putin si va rade pe toti cretinii cu un singur neuron (rosu).

  3. gheorghe spune:

    De S.P.se ocupa slugile,adica tu Ioane SI CEI LA CARE CREERUL VALSEAZA IN CUTIA CRANIANA.Cit despre culori,sa ai parte de negru,politic vorbind.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Elena Udrea în locul lui Diaconescu?

Mâine, conducerea PMP va decide cine va candida la funcţia de preşedinte al României, din partea acestui partid, membri Colegiului...

Zilele Comunei Pui, tradiţionala sărbătoare din Ţara Haţegului

Cea de-a X-a ediţie a Zilelor Comunei Pui a avut loc peste weekend, adunând toată suflarea din Ţara Haţegului, la...

Locuri de vizitat, în judeţul Hunedoara. Cheile Glodului, o destinaţie unică, dar lăsată în anonimat

Judeţul Hunedoara poate fi considerat un ţinut binecuvântat din punct de vedere al bogăţiei şi diversităţii reliefului natural. Pentru a...

Închide