Politica si administratie

Ruşanu: creşterea salariilor bugetarilor nu este utilã

Cristina Ghenea

Senatorul liberal Dan Radu Ruşanu (foto) a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că angajamentul preşedintelui Traian Băsescu în ceea ce priveşte majorarea salariilor pentru bugetari nu este o măsură utilă.
Astfel, acesta susţine că reducerea CAS-ului ar fi singura soluţie care poate aduce beneficii salariaţilor – atât bugetari, cât şi celor din domeniul privat. Parlamentarul liberal susţine că „reducerea salariilor şi creşterea TVA-ului a fost cea mai mare eroare a Guvernului Boc, deoarece acest lucru a dus la sugrumarea consumului şi a creşterii economice”. „Măsura reală a creşterii veniturilor pentru salariaţi este aceea de reducere a CAS-ului. În primul rând, măsura ar fi benefică tuturor angajaţilor, deci şi celor din domeniul privat, nu doar bugetarilor. În plus, este o măsură neinflaţionistă şi ar putea ajuta chiar şi la crearea unor noi locuri de muncă”, a declarat Dan Radu Ruşanu.
După cum se ştie, coaliţia de guvernare a aprobat, pe 12 martie, majorarea salariilor pentru angajaţii de la stat.

6 comentarii la „Ruşanu: creşterea salariilor bugetarilor nu este utilã

  • JOS CIOCOIU ,JOS STRIGOIU SECURIST ,MIRCEA IOAN MOLOT.

  • Un bogatas Rusanu are zeci de milioane de euro acest hot ,tovaras de hotii cu Molot ,doi banditi, nu este utila pentru tine banditule .

  • HAI CA VA SPUN EU CINE CU CINE ESTE TOVARAS DE HOTII. MIRCIA MUNTEAN CU CU UNPR-STII SI CU PDL-STII LUI.

  • Mi se pare corect !!!
    La parlamentarii USELISTI sa nu li se mareasca salariile pentru ca sunt in greva si doneaza banii, (adica deturneaza fondurile bugetare-m si sa nu faca paguba mai mare ) 🙂

  • Domnule,dumneata stii cu ce se maninca CAS-ul asta batal vina? Sint banii care ar trebui sa mearga in conturile spitalelor, pensii samd. Daca reduci aceste venituri ce faci cu diferenta care trebuie trimisa in aceste fonduri? Tai de acolo? Imi vine sa pling ca nu aveti nici un sentiment patriotic, doar ciolanul. Va bazati numai pe instincte primitive.
    Mergeti domnilor in paduri si guvernati acolo cu fiarele!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura