Rugby. Ştiinţa Petroşani, victorie pe terenul campioanei

9 octombrie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Nicolae Gavrea

După victoria din prima etapă de pe teren propriu, cu scorul de 57-15 obţinută cu bonus ofensiv (care se acordă la marcarea a minimum patru eseuri), în faţa celor de la CSM Galaţi, echipa de rugby Ştiinţa Petroşani îşi continuă traseul bun din Divizia Naţională de Seniori (DNS), al doilea eşalon valoric al sportului cu balonul oval din ţara noastră.

În etapa a doua a DNS, echipa din Valea Jiului, pregătită de Adrian Costache, a obţinut o victorie preţioasă, dar şi de orgoliu, în deplasare, chiar pe terenul campioanei ediţiei trecute, CS Năvodari, cu scorul de 27 – 20. Jucătorii de la Ştiinţa Petroşani au reuşit cinci eseuri şi bonusul ofensiv, prin Tudor, Dascălu, Donici, Negoescu şi Ivan, dar şi o transformare, care i-a aparţinut lui Chiriac.
În celelalte partide ale etapei s-au înregistrat următoarele rezultate: CSM Galaţi – RC Bârlad 11-9, Bucovina Suceava – Griviţa Bucureşti 20-17 şi CSUAV Arad – RC Gura Humorului 15-5, iar în urma succesului de la Năvodari, Ştiinţa Petroşani este lideră în clasament, cu 10 puncte. Pe locurile următoare se află trei echipe cu câte 6 puncte fiecare, CS Năvodari, RC Bârlad şi Griviţa Bucureşti, tot atâtea cu 4, respectiv Bucovina Suceava, CSM Galaşi şi CSUAV Arad, iar ultimul loc este ocupat de RC Gura Humorului, care nu are nici un punct.
Etapa viitoare, sâmbătă, 12 octombrie, cu începere de la 11.00, Ştiinţa Petroşani va juca acasă, cu CSUAV Arad, şi este mare favorită la câştigarea meciului, inclusiv cu bonus ofensiv.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Proiectul „Hunedoara Curată“ merge înainte. Încă 9 platforme supraterane pentru colectarea selectivă a deşeurilor

La începutul acestui an, Primăria municipiului Hunedoara a instalat 13 platforme supraterane pentru colectarea selectivă a deşeurilor.

Transalpina nu se închide, însă sunt restricţii şi obligaţii

Şoseaua de altitudine din Parâng rămâne în continuare deschisă turiştilor, însă cei care vor să o parcurgă cu autoturismele trebuie...

Bulina neagră, 9.10.2019

Gheorghiţă Stratulat, cetăţean din municipiul Deva Pentru că a fost arestat preventiv, după ce a fost prins de poliţiştii locali...

Închide