Rugby: Ştiinţa Petroşani, victorie în deplasare

2 aprilie 2019 | 1 Comentariu | Publicat in: Sport

Nicolae Gavrea

În primele partide contând pentru faza de Play-Off a Diviziei Naţionale de Seniori la rugby, echipele favorite s-au impus, CS Năvodari şi RC Bârlad, pe propriul teren, iar Ştiinţa Petroşani în deplasare la Gura Humorului, toate obţinând victorii cu bonus ofensiv.

Câştigătoare fără înfrângere a Grupei Centru Sud, CS Năvodari îşi continuă parcursul fără greşeală şi în debutul de play-off, echipa de la malul mării trecându-şi în cont o victorie cu 67-0 în faţa celor de la RC Griviţa.
Tot cu bonus ofensiv s-a întors şi Ştiinţa Petroşani din deplasarea de la Gura Humorului, acolo unde studenţii din Valea Jiului s-au impus cu rezultatul de 41-7. Răzvan Borş (dublă), Andrei Borz, Iulian Negoescu, Andrei Ilie şi Costică Dragoş au fost autorii eseurilor pentru învingători, în timp ce reuşita de onoare a gazdelor a fost trecută în dreptul lui Cosmin Miros.
RC Bârlad-CSM Bucovina Suceava a fost epilogul primei etape din play-off, victoria revenind bârlădenilor cu rezultatul de 46-12.
În play-out, CSM Galaţi a făcut un adevărat tur de forţă şi, după ce vineri a câştigat pe terenul echipei CSU Arad cu 27-7, duminică, gălăţenii au avut parte de un succes şi la Sibiu cu 42-7.

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Hunedorean spune:

    Hai Stiinta Petrosani !

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Autobergamo joacă astăzi numai pentru victorie

Echipa deveană Autobergamo joacă astăzi, de la ora 18, în Sala Sporturilor din Deva, o partidă importantă în tentativa de...

Anunt Finante

Modificări în soluţionarea contestaţiilor formulate de contribuabili

Pe site-ul Ministerului Finanţelor Publice, Transparenţă decizională, a fost publicat, în data de 26.03.2019, Proiectului Ordonanţei de urgenţă a Guvernului...

Închide