Rugby. România a bătut echipa din Uruguay în meciul de la Verona

Naţionala de rugby a României a învins cu scorul de 29-14 (13-14) reprezentativa Uruguay, într-un meci-test disputat du­minică, pe arena ”Payanini Center” din Verona (Italia). Tricolorii şi-au luat astfel re­vanşa după ce în urmă cu 3 ani sud-ame­ricanii câştigau la Bucureşti, de ase­menea într-o partidă-test, cu 27-20.

Joc incisiv
„Stejarii” au reuşit să se impună datorită unei reprize secunde în care au dominat ca­te­goric, după ce prima parte a acestei întâlniri a fost extrem de echilibrată, la pa­u­ză scorul fiind 14-13 pentru sud-ame­ricani.
Partea a doua a întâlnirii a aparţinut însă în exclusivitate tricolorilor, care au avut un joc mult mai incisiv şi mai precis faţă de cel din primele 40 de minute.
Succesul naţionalei antrenată de Andy Robinson a fost unul important având în vedere că oponentă i-a fost o echipă calificată deja la CM 2023 din Franţa şi situată mai bine în ierarhia internaţională (locul 16, faţă de 18 al României).
Naționala României va disputa sâmbăta viitoare, pe Stadionul „Arcul de Triumf”, o partidă contra Ţărilor de Jos, restanţă din Rugby European Championship, iar apoi, pe 20 noiembrie, vor disputa un meci-test contra Tonga în aceeaşi locaţie.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.