Rude ale lui Nicolae Guţă, cercetate pentru contrabandă şi tranzacţii cu bijuterii false. Poliţiştii au făcut trei percheziţii în Petroşani

Percheziţii la trei adrese din Petroşani. Mai multe rude ale cân­tă­reţului de manele Nicolae Guţă sunt cercetate într-un dosar de contra­ban­dă şi contrafacere a unor bijuterii.

Mărci protejate
„La data de 6 aprilie 2023, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Mu­ni­cipiului Bucureşti – Serviciul de Inves­tigare a Criminalităţii Economice – Sector 6 au pus în executare trei man­date de percheziţie domiciliară, în ju­deţul Hunedoara, la locuinţele unor per­soane bănuite de săvârşirea infrac­ţi­u­nilor de contrabandă şi contra­fa­cere. În fapt, persoanele bănuite ar fi comercializat bijuterii, unele purtând însemnele unor mărci protejate, pe o platformă de socializare”, a transmis Poliţia Capitalei, într-un comunicat de presă.
În urma percheziţiilor domiciliare, au fost găsite bijuterii, cântare electronice de precizie, documente care atestă volumul vânzărilor şi 3.700 de euro. ”Cercetările sunt continuate sub as­pectul săvârşirii infracţiunilor de con­trabandă şi cintrafacere de către po­liţişti din cadrul Seviciului de In­ves­ti­gare a Criminalităţii Economice, sub su­pravegherea Parchetului de pe lân­gă Judecătoria Sectorului 6”, a arătat sursa citată. Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, este vorba des­pre nepoţi ai cântăreţului de manele Nicolae Guţă (foto). (A. Năstase)