Rovana Plumb, prezentă în judeţ, pentru a susţine campania PSD

Exif_JPEG_420
Exif_JPEG_420

Natalia Bumbac

Fostul ministru al Muncii, Rovana Plumb, s-a aflat timp de două zile în judeţ, pentru a-i susţine pe colegii social-democraţi în campania electorală.

Vizita fostului ministru a inclus mai multe localităţi din Valea Jiului, zona Haţegului, ieri aceasta aflându-se la Deva pentru a-l promova pe candidatul la funcţia de primar al Devei, Emil Mariş-Stoica. În periplul prin municipiul reşedinţă de judeţ, Rovana Plumb a fost recunoscută de deveni ca „ministrul care a crescut pensiile”, mulţi dintre ei venind să-i spună problemele cu care se confruntă.
Mai mult de atât, fostul ministru a arătat că ştie în amănunt situaţia economică dificilă a judeţului, susţinând că soluţiile de dezvoltare sunt în mâinile colegilor social-democraţi.  „PSD este partidul care face o politică responsabilă, este partidul care întotdeauna s-a aflat aproape de oameni. (…) Îl susţin pe candidatul Emil Mariş-Stoica la Primăria Deva, pentru că este un medic de excepţie şi un bun administrator, lucru pe care l-a demonstrat la conducerea Serviciului de Ambulanţă a judeţului Hunedoara. Municipiul Deva are nevoie de locuri de muncă bine plătite, de infrastructură, are nevoie de locuinţe sociale, dar şi facilităţi pentru investitori, toate aceste măsuri regăsindu-se în programul cu care candidatul PSD îşi propune să vină la conducerea primăriei. Totodată, judeţul Hunedoara are nevoie de o schimbare după 12 ani de administraţie de dreapta, are nevoie de o altă construcţie, una a viitorului. Este nevoie de dezvoltare şi de măsuri urgente, care să creeze locuri de muncă, mai ales în Valea Jiului, unde această problemă este una stringentă. Îmi doresc ca hunedorenii să aibă încredere în PSD, pentru că avem soluţii şi am demonstrat acest lucru în trei ani şi jumătate de guvernare”, a declarat Rovana Plumb pentru MESAGERUL HUNEDOREAN.
Fostul ministru a mai subliniat că pe lângă creşterea pensiilor şi a salariilor, măsurile luate de Guvernul Ponta, din care a făcut parte, au dus la înfiinţarea a peste 300.000 de noi locuri de muncă. Mai mult de atât, Rovana Plumb a arătat că menţinerea locurilor de muncă a fost o prioritate a Guvernului PSD, făcând referire la situaţia de la Complexul Energetic Hunedoara, unde în prezent se prevăd concedieri masive ale angajaţilor. „Nici un moment pe perioada Guvernului Ponta nu s-a luat în calcul concedierea angajaţilor CEH. Dimpotrivă, în acei ani au fost angajate 300 de persoane. S-au luat măsuri astfel încât la CEH să se menţină numărul de locuri de muncă, mai mult de atât, anul trecut s-au făcut 300 de angajări, iar salariile s-au plătit la timp (…)”, a spus fostul ministru.

9 comentarii la „Rovana Plumb, prezentă în judeţ, pentru a susţine campania PSD

 • 15 mai 2016 la 23:09
  Permalink

  PSD CASTIGA ALEGERILE IN JUDET!

 • 15 mai 2016 la 23:10
  Permalink

  O adevarata echipa! Lectie de unitate!

 • 15 mai 2016 la 23:11
  Permalink

  Clar. PSD nu are cum sa nu castige!

 • 15 mai 2016 la 23:12
  Permalink

  Felicitari. O doamna care merita toate laudele!

 • 16 mai 2016 la 5:37
  Permalink

  Comunismu’ n-o muritu’ !

 • 16 mai 2016 la 11:09
  Permalink

  Judetul rebel din Ardeal, care voteaza ca sudistii.
  Asta e optiunea majoritatii, o respectam.
  Nu avem motive, pentru ca nici in Teleorman, nici in Gorj, judete model PSD, nu am vazut nimic de dorit si pentru Hunedoara, dar nu injuram, constatam.
  Nu ma injurati nici dvs.. Daca-mi spuneti ca judetul arata rau din cauza lungii conduceri PNL, voi raspunde ca PNL-ul din judet a fost mai comunist decat PSD-ul insusi. Adica , aci nu a fost PNL, ci o gasca mafiota , toti posesori de carnete PCR. Ei acum , si pentru asta puteti sa ma injurati.
  Daca in Ardeal am suportat ungurii 1000 de ani, politica rosie sudista, de ce sa nu o suportam ?!
  Din pacate cei care acuza PSD ca-i partid comunist sau socialist, mint.
  De ce ?! Pentru ca ce e acum in PSD nu are nimic de a face cu doctrina socialista si nazuintele comuniste.
  In toate partidele, sus sunt niste „genii”, niste „zei”, pe care presa suparata (din diverse motive), ii numeste „baroni”, atentie „baroni” si nu „boieri” (un termen, cred, mult mai potrivit.
  Recomandarea mea e sa votati, dar nu puneti pasiuni, nu va faceti rau singuri nici inimii, nici sufletului. Nu merita. Nici un partid nu merita nici un fel de pasiune.
  O sa va fie mai usor sa va uitati in oglinda cand, oricare va invinge, cu siguranta va va dezamagi.
  Nu ne injurati, noi cei multi, va vom vota, dar nu veti putea niciodata sa ne faceti sa va iubim, si probabil nici nu vreti asta. Voi ne vreti voturile (din 4 in 4 ani, sau mai des) si zilnic , banii
  Succes tuturor celor care au mai avut curaj sa mai spuna ca vor politica.
  Dragi politicieni.

 • 16 mai 2016 la 12:42
  Permalink

  Cred că este greșit pusă problema că i-am suportat pe unguri 1000 de ani. A fost vorba de conviețuire, nu de suportare, nici de o parte nici de alta. Că această conviețuire a avut multe umbre e adevărat. Astăzi, trebuie pas cu pas să eradicăm umbrele. Atât românii, cât și ungurii au valori care provin din Tramsilvania. De asemenea și germanii, evreii, sârbii au o contribuție importantă în spiritualitatea transilvană. Astăzi suntem cu toții europeni. Unica soluție este conviețuirea și cunoașterea reciprocă determinând respectul reciproc.

 • 16 mai 2016 la 15:13
  Permalink

  Domnu’ Istvan, vorbiti corect politic euromaghiara. Nu va condamn. Eu imi stiu istoria familiei mele de 7 generatii (1733) . Familie romaneas ca. Nu comentez, repet , ceea ce ati scris. Dar pot sa spun ca , Europa asa cum o descrieti dvs. , si cum se prefigureaza de fapt , nu e altceva decat un alt imperiu. Cititi istoria Babilonului ( nu neaparat din Biblie ) , comparati-o cu cel Greco – Macedonean, cu cel Roman , cu Pax Romana. Si oricum , eu nu cred ca am gresit mult. Am fost doar acid. Scuze.

 • 16 mai 2016 la 22:34
  Permalink

  Nu îmi dau seama de unde vă cunoaşteţi istoria familiei din anul 1733 dar nu cred că asta contează. Până sunteţi Ali Baba nu e nici o familie românească. Nu mă interesează dacă sunteţi sau nu de acord cu mine deoarece nu acceptaţi alteritatea. Pentru Domnia Voastră cel care gândeşte în alţi parametrii decât cei acceptaţi de Domnia Voastră e un duşman. Ungurii şi românii nu sunt duşmani, doar nu se cunosc suficient de bine, deşi pare paradoxal ce spun. László Tökés operează cu idei preconcepute despre români aşa cum unii români operează tot cu idei preconcepute despre unguri. Sunt convins că toţi, români, unguri, germani, sârbi, ruteni, ţigani, etc. avem loc sub soare. O singură premisă trebuie cu toţii să îndeplinim: să- L iubim pe Dumnezeu.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare