România, o victorie în dubla manșă amicală cu Ucraina

Prima reprezentativă de futsal a Ro­mâniei a disputat la finalul săptămânii trecute două meciuri de verificare cu selecționata similară din Ucraina. Me­ciurile s-a jucat în Sala Polivalentă din Bistrița.
Dacă primul joc a fost câștigat de se­lecționata țării noastre, cu 2-1, prin go­lu­rile înscrise către Kedei Ba­rna, respectiv Zhurba, România a pierdut, duminică, cel de al doilea meci din dubla amicală.
Scorul final a fost de 0-4, golurile fiind marcate de Farenyuk, Lebid (8, 38) și Zvarych care au punctat pentru vecinii din nord.
„Dubla” de la Bistrița a fost prima pen­tru naționala noastră cu Endre Kacso în postura de nou selecționer, iar din lotul con­vocat pentru această acțiune au făcut parte Andrei Dinicuță, Adrian Pân­zaru, Iszlai Richard, Kusmodi Tamas – de la Autobergamo Deva și Teodor Lungu, de la CFR Timișoara.
România a evoluat în cele două partide cu Lungu – Pânzaru (Cpt.),Tamas, Ri­chard, Barna, Grigoraș, Ferreira, Balint, Crișan, Duda, Lepădatu și Cireș, ceea ce arată o nouă formulă pe care antrenorul Endre Kacso dorește să o folosească pentru națională în partidele viitoare.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.