România debutează în Liga Naţiunilor la fotbal

3 septembrie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

În această seară, de la ora 21.45, naţionala de fotbal a României va debuta în noua stagiune a Ligii Naţiunilor şi va întâlni Irlanda de Nord, la Bucureşti, pe Arena Naţională.
Noul antrenor al echipei de seniori este şi el un debutant în această poziţie, Mirel Rădoi, fost internaţional, fiind cel care are o mare răspundere pentru evoluţiile viitoare ale echipei naţionale.

Pentru noua campanie de calificări, tehnicianul echipei naţionale i-a convocat la lot şi va conta pe următorii jucători:
Portari: Ciprian Tătăruşanu, Florin Niţă, David Lazăr.
Fundaşi: Ionuţ Nedelcearu, Vlad Chiricheş, Alin Toşca , Dragoş Grigore, Andrei Burcă, Sergiu Hanca, Nicuşor Bancu, Florin Ştefan.
Mijlocaşi: Alexandru Creţu, Dan Nistor, Alexandru Maxim, Nicolae Stanciu, Alexandru Cicâldău, Ianis Hagi, Ciprian Deac.
Atacanţi: Gabriel Ianc, Florinel Coman, Denis Alibec, George Puşcaş, Sergiu Buş.
UEFA l-a delegat pe arbitrul François Letexier, din Franţa, pentru debutul tricolorilor în noua ediţie a Ligii Naţiunilor, cel care a mai arbitrat naţionala României în ediţia trecută a Ligii Naţiunilor, în octombrie 2018, în partida câştigată de români cu 2-1 în Lituania. Luni, 7 septembrie, echipa României va juca la Klagenfurt, cu Austria.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Fotbal. S-au stabilit seriile din Liga a III-a şi programul turului

Comitetul de urgenţă al FRF a aprobat în şedinţa din 3 sep­tem­brie componenţa seriilor Ligii 3, pentru ediţia 2020/2021. De...

Cămin pentru persoane vârstnice şi oameni fără adăpost, la Deva

Am făcut încă un pas important pentru ca vârstnicii noştri să aibă o bătrâneţe liniştită. Ministerul Educaţiei şi Cercetării a...

Grădiniţa “Prichindelul” din Hunedoara, gata să-i primească pe prichindei în casă nouă

Adriana Năstase Încă o grădiniţă modernizată în municipiul Hunedoara! Este vorba de Grădiniţa “Prichindelul” (foto), din cartierul O.M., situată pe...

Închide