ActualitateFlash

Românce superbe, căsătorite cu bogătașii Planetei. Au devenit stăpâne peste inimile și averile celor mai cunoscuți miliardari după ce au plecat din Deva, Galați, Pitești, București, Timișoara sau Satu Mare

Româncele nu numai că strălucesc în lumina reflectoarelor în industria modei, a filmului sau a muzicii, dar unele dintre ele au reușit să cucerească inimile unor oameni de afaceri extrem de bogați. Aceste cupluri excepționale au captat atenția presei internaționale și au devenit subiect de conversație în lumea mondenă, scriu cei de la romaniinostri.ro.

Avere de 3 miliarde de dolari
Iată șapte românce care au intrat în rândul soțiilor de milionari celebri:
Anca Faur, originară din Deva și Buzz Aldrin: Anca Faur, doctor în inginerie chimică, a legat destinul său de Buzz Aldrin, fostul astronaut faimos ca al doilea om care a pășit pe Lună. Căsătoria lor, anunțată pe 20 ianuarie 2023, la aniversarea a 93 de ani a lui Aldrin, a cap­tivat atenția lumii.
„La cea de-a 93-a aniversare şi în ziua în care voi fi onorat şi de Living Legends of Aviation, sunt încântat să anunţ că eu şi par­tenera mea de multă vreme, dr. Anca Faur, ne-am căsătorit. Am fost uniţi în sfânta că­să­torie într-o mică ceremonie privată în Los Angeles şi suntem la fel de entuziasmați ca nişte adolescenţi”, a menționat Aldrin pe Twitter.
Jenny Zaharia Paulson și John Paulson: Jenny, originară din Galați, s-a căsătorit cu John Paulson, un miliardar american cu­nos­cut pentru afacerile sale de succes. John, în vârstă de 63 de ani, dispune de o avere im­pre­sionantă evaluată la 3 miliarde de dolari.
Lavinia Postolache și Jimmy Esebag: Mo­delul Lavinia Postolache, născută în Pitești, s-a mutat în SUA și a făcut senzație în lumea filmului. Atrăgându-i atenția lui Jimmy Esebag, miliardar francez și președintele „America’s Licensing Holding Group”, au format un cuplu notoriu.
„Sunt mândră că apar în distribuția unui film care îl are ca actor principal pe Keanu Reeves. A fost o experienţă utilă, aştept ca viitorul să-mi ofere şi mai mult. Mi-ar plăcea să joc alături de Anthony Hopkins şi de Cate Blanchett”, spunea Lavinia despre viața ei.
Anca Verma și Abhishek Verma: Anca, ori­ginară din Galați, s-a căsătorit cu miliardarul indian Abhishek Verma. Cuplul strălucește în lumina reflectoarelor, atrăgând atenția cu stilul lor de viață de lux și aparițiile sociale.
Iasmina Milutinovici și Bradford Aaron Hill: Iasmina, din Timișoara, a legat o poveste de dragoste cu milionarul american Bradford Aaron Hill, membru al familiei care admi­nis­trează Statuia Libertății și insula pe care aceasta se află.

În Universul Ferrari
Romina Gingașu și Piero Ferrari: Romina, originară din Călărași, s-a căsătorit cu Piero Ferrari, fiul celebrului Enzo Ferrari. Prin această căsătorie, Romina a devenit parte din universul Ferrari, având un impact sem­ni­ficativ în lumea automobilistică.
Ela Arjandas și Anil Arjandas: Ela, din Satu Mare, a fost atrasă în lumea bijuteriilor prin căsătoria cu milionarul spaniol Anil Arjandas, cunoscut și sub numele de „regele biju­te­riilor”.Aceste românce nu numai că au reușit să creeze vieți de lux în străinătate, dar au adus și o parte din farmecul lor natal în lumile fascinante ale soțiilor de milionari celebri. Fiecare poveste de dragoste este unică și rămâne un subiect intrigant în inimile fanilor și curioșilor deopotrivă. (A.N.)

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura