Robert Muzsic (PNL): Sunt hărţuit de către Lucian Gherman

Sorina Popa

Scandal monstru în organizaţia municipală Hunedoara a PNL, după ce consilierul local Robert Muzsic (foto) a declarat că îl va acţiona în instanţă pe preşedintele filialei, Lucian Gherman. Motivul? Muzsic a fost notificat că a fost radiat din PNL din cauză că nu a plătit cotizaţia de partid.

Nu l-au invitat la nici o acţiune
”Astăzi (n.r.-ieri) am primit o notificare de la PNL Hunedoara, prin care sunt anunţat că am fost radiat din partid, deoarece nu am plătit cotizaţia. Eu sunt cu cotizaţia la zi, am chitanţele. Sunt în continuare şi mă consider membru al PNL, chiar dacă organizaţia din Hunedoara nu m-a invitat la nici o acţiune. Eu am participat, în calitatea mea de consilier local, la întâlniri cu cetăţenii, cu membrii de partid. Am încercat să aduc un plus valoare organizaţiei municipale Hunedoara a PNL. În urmă cu câteva luni, i-am solicitat preşedintelui organizaţiei, Lucian Gherman, să fiu convocat la toate acţiunile PNL, să fiu înştiinţat de deciziile luate în Biroul Local al PNL Hunedoara. Nu am primit nici un răspuns. Statutul partidului spune că, dacă nu plăteşti timp de şase luni cotizaţia, atunci poţi fi dat afară. În repetate rânduri am cerut să fiu informat despre acţiunile PNL. Voi contesta această decizie de radiere a mea din PNL”, a spus Robert Muzsic.

”Nu au solicitat documente”
”Este o hărţuire a lui Lucian Gherman asupra mea, asupra familiei mele. Pentru că familia mea suferă din această cauză. Nu voi lăsa lucrurile aşa. Prima dată (n.r.-când Robert Muzsic a fost dat afară din PNL) l-am iertat pe Lucian Gherman. Am fost repus înapoi, în PNL. Dar, acum văd că el persistă. E penibil, că el nu a verificat dacă membrii şi-au plătit cotizaţia, dacă există chitanţele. Nu îi înţeleg pe colegii din BPJ de ce nu a solicitat documente? Preşedintele judeţean Lucian Heiuş ar fi trebuit să aibă dovezi că nu am plătit. Este o hărţuire la adresa mea. Este o atingere la statutul meu social. Familia, copiii mei suferă auzind aşa ceva, că nu mi-am plătit cotizaţia. Îmi pare rău, dar domnul Gherman se va alege cu un proces de data asta”, a declarat Robert Muzsic, consilier local PNL Hunedoara. Contactat, consilierul judeţean Lucian Gherman, preşedintele PNL Hunedoara, a afirmat că: „Robert Muzsic a fost informat de către mine şi de către trezorier că trebuie să achite o cotizaţie pentru centru, pentru plata datoriilor istorice ale PNL. Nu a făcut-o. Toţi ceilalţi aleşi locali de la Hunedoara au plătit câte 400 de lei, Muzsic nu. Radierea din PNL se face automat, iar el îşi va pierde calitatea de consilier local. Pe locul său, în CL Hunedoara, va veni Maria Băloiu, profesor”.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.