Riscă să-şi piardă piciorul, în urma unui accident în mină

Un angajat al Exploatării Miniere Paroşeni riscă să îşi piardă piciorul, în urma unui accident produs, ieri după-amiază, în subteran.
Victima, în vârstă de 25 de ani, lucrează ca vagonetar la EM Paroşeni. Potrivit lui Petru Drăgoescu, director Sănătate şi Securitate în Muncă din cadrul CNH Petroşani, accidentul s-a produs în timp ce acesta cosea plasa de sârmă la front. În acel moment, o bucată mare de rocă s-a desprins şi i-a prins piciorul între bulgărele de huilă şi partea laterală a transportorului. Bărbatul a fost transportat imediat la Spitalul Municipal Lupeni, unde s-a constatat că leziunile suferite sunt mult mai grave decât s-a crezut iniţial. Victima are nevoie atât de intervenţie chirurgicală ortopedică, cât, mai ales, vasculară şi, din această cauză, a fost transportat cu un elicopter SMURD la o clinică din Târgu Mureş. Drăgoescu a precizat că, de fapt, partea de chirurgie vasculară şi nervoasă este mult mai importantă decât cea de ortopedie, aşa încât victimei să-i poată fi salvat piciorul. (C. Cosman)

4 comentarii la „Riscă să-şi piardă piciorul, în urma unui accident în mină

  • 28 octombrie 2011 la 11:06
    Legătură permanentă

    De catva ani bani de la guvern merg la olteni lui Condescu din Gorj (SNLO,Termocentralele Turceni si Rovinari)ca de este prieten Condescu cu Beceanu si Videanu ca Ariton este marioneta lor pus de ei ministru ca sa conduca din umbra (afacerile,BANI ministerului Ecomomiei),investiti in mineritul vaii jiului nu se mai fac.

  • 28 octombrie 2011 la 16:06
    Legătură permanentă

    Doamnea Ajuta MIKI sa nu fie rau 🙁 ! insanatosire grabnica ! suntem alaturi de tn FAM. DOGHI

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.