Ridzi ajutã nevoiaşii din Petroşani

18 februarie 2010 | Adauga un comentariu | Publicat in: Politica si administratie

Nicolle Ebner

Administraţia locală din Petroşani le scapă de corvoada taxelor de branşament la energia electrică pe cele 118 familii care au primit locuinţe sociale, săptămâna trecută.

Contracte plătite din bugetul local

La propunerea primarului municipiului Petroşani, Tiberiu Iacob Ridzi (foto), Consiliul local a aprobat suportarea taxelor de branşament la energia electrică a locuinţelor sociale repartizate săptămâna trecută. În acest sens, au fost alocaţi de la bugetul local aproximativ 55.000 de lei. Propunerea primarului Iacob Ridzi s-a bazat pe faptul că familiile care au primit repartiţie în cele 118 locuinţe amenajate în fosta cazarmă militară din cartierul „Colonie” au venituri foarte mici. “Familiile nu dispun de fondurile necesare achitării taxelor de branşament la energia electrică şi de aceea, am propus Consiliului local ca ele să fie suportate de la bugetul local”, a declarat primarul Tiberiu Iacob-Ridzi. În blocul de locuinţe sociale dat în folosinţă zilele trecute, au fost amenajate apartamente şi garsoniere, care au fost repartizate celor care până acum locuiau pe unde apucau. Însă, pentru că li s-au cerut prea mulţi bani pentru contractele la utilităţi, cea mai mare parte a nevoiaşilor au fost nevoiţi să refuze să se mute în locuinţele sociale.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Strategii de comunicare

Ceea ce părea la început un moft, un fel de palmă dată mogulilor răi (nu ştiu dacă sunt şi moguli...

Heineken finanţează proiecte pentru Haţeg

Ieri, producătorul de bere Heineken, proprietarul fabricii de bere din Haţeg, a cărei activitate tocmai a fost oprită, a lansat,...

Gura lumii

Vorbesc gurile rele că doi primari care fac parte din partidul cu trei roze se au precum şoarecele cu pisica...

Închide