Rezultate slabe pentru juniorii din judeţ

Stadionul din Craiova a găzduit la finalul săptămânii trecute întrecerile etapei finale din cadrul Campionatul National de atletism pen­tru juniori U16. La eveniment au participat şi sportivi de la secţiile din Deva şi Hunedoara. Rezultatele obţinute sunt sub aşteptări, dar trebuie să ţinem totuşi seamă de condiţiile caniculare în care s-a desfăşurat competiţia.
Legitimat la CSS Hunedoara, Mihai Ovidiu Ne­chita a încheiat competiţia de la triplusalt pe locul IV, cu o săritură care a măsurat 12.10 m.
Ştafeta 4 x 100 m a băieţilor de la clubul hu­ne­dorean s-a clasat pe locul IV. Echipa a fost formată din David Andrei Abrihan, Bogdan Ardelean, Dacian Petru Nechita şi Mihai Ovidiu Nechita.
La 1.500 m, sportivul Roberto Iulian Apostul (cu dublă legitimare CS Ghelari şi CSS Hu­nedoara) a încheiat proba de locul V, cu timpul de 4:35.05.
Deveanca Maria Sinzieanu (legitimată la LPS Cetate Deva) s-a clasat pe locul VIII la tri­plu­salt iar Carla Georgiana Vede (CSS Hu­nedoara) doar pe locul XI.
La finalul acestei săptămâni sunt pro­gra­mate întrecerile finale ale Campionatului Na­ţional pentru juniori U18 care se vor desfă­şu­ra în municipiul Piteşti.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Biblioteca Județeană recomandă cartea acestei săptămâni

Magdalena Șerban   Propunerea adresată de reprezentanţii Bibliotecii Judeţene “Ovid Densusianu” Hunedoara Deva pentru lecturare în această săptămână este Amiralul

UVT deschide opt centre de admitere, în toate județele regiunii

La fel ca în fiecare an, Universitatea de Vest din Timișoara (UVT) organizează centre de admitere în opt județe, din

Ministrul Dezvoltării a transmis o scrisoare autorităţilor locale anunţând că nu mai sunt bani pentru investiţii. Preşedintele Laurenţiu Nistor: Guvernul aruncă în aer proiectele de dezvoltare locală

Sorina Popa Şantiere părăsite, firme de construcţii în fa­liment, iar dezvoltarea localităţilor ia o vacanţă, după ce ministrul Dezvoltării, Lucrărilor

Închide