Rezultate remarcabile ale luptătorilor hunedoreni

Nicolae Gavrea

Ultima competiţie de vară din actual sezon s-a derulat pe plaja de la Mamaia, acolo unde au fost programate întrecerile Campionatului Naţional de lupte libere pe plajă.

Au participat peste 350 de sportivi, cadeţi, juniori şi seniori de la cluburile cu secţii de performanţă din ţară, întrecerile derulându-se pe parcursul a trei zile, reuniunea fiind şi una de perfecţionare pentru tehnicienii de la această disciplină sportivă. De menţionat faptul că întrecerile au avut o importanţă deosebită, deoarece au fost un criteriu de selecţie pentru viitoarele loturi naţionale.
Sportivii de la CNS Cetate Deva au obţinut o serie de rezultate remarcabile şi la această competiţie, la care au urcat pe podiumul de premiere. Răducu Cojocaru (foto sus), antrenat de Ioan Ailincăi, a reuşit să se claseze pe locul II în întrecerile de la categoria 70 kg-cadeţi, cucerind astfel medalia de argint, iar în a doua zi a competiţiei de la Mamaia a reuşit performanţa de a se impune la categoria 80 kg – juniori, câştigând titlul de campion naţional şi medalia de aur.
Tânăra sportivă Denisa Fodor (în foto jos), legitimată la CNS, multiplă medaliată în competiţiile naţionale şi internaţionale, componentă a lotului naţional de junioare, antrenată de Suraj Moravan, în urma unei evoluţii foarte bune, a încheiat competiţia pe locul II la categoria 60 kg junioare, cucerind medalia de argint. Ea şi-a dublat performanţa în cea de a doua zi a întrecerilor, câştigând medalia de argint în aceeaşi probă, dar la senioare.
Sportivii cadeţi de la CSS Petroşani, antrenaţi de Răducu Gheorghe, s-au clasat pe locul I între cluburile participante la categoria cadeţi şi au trecut în palmares o medalie de aur şi titlul de campion naţional la categoria 60 kg, prin Sebastian Borbely.
Delegaţia judeţului HUnedoara se menţine pe un loc fruntaş la nivel naţional şi după înregistrarea acestor performanţe.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.