Rezultate mulţumitoare pentru echipele de handbal din judeţ

Echipele de handbal hunedorene participante în campionatele naţionale de juniori au avut rezultate bune în ultimele etape jucate. Acestea au obţinut cinci victorii, fiind învinse de două ori.

Succese pentru trupele din Petroşani şi Vulcan
În seria E a campionatului naţional de junioare II, CSŞ Petroşani a învins pe teren propriu, scor 28-20, echipa CSŞ Craiova, ocupând locul 3 în clasament, cu 5 puncte. În seria E a campionatului naţional de junioare III, CSŞ Petroşani a fost învinsă în deplasare, scor 28-35, de HC Universitatea FEFS II Craiova, şi ocupă locul 4 în clasament cu 13 puncte. În aceeaşi serie, CSM „Mihai Viteazul” Vulcan a învins pe teren propriu, scor 28-23, pe CSŞ Craiova, clasându-se pe locul 8 în ierarhie, cu 8 puncte.

Traian Lalescu a câştigat derbiul local
În seria G a campionatului naţional de junioare III, CSŞ Hunedoara şi ACS „Traian Lalescu” Hunedoara s-au întâlnit în duel direct, prima echipă fiind gazdă. Învingătoare a fost însă trupa oaspete, scor 28-19. În clasamentul seriei, ACS „Traian Lalescu” Hunedoara se află pe locul 6, cu 7 puncte iar CSŞ Hunedoara ocupă locul 9, cu 2 puncte.

Hunedoara stă bine în competiţiile masculine
CSŞ Hunedoara are reprezentante şi în competiţiile masculine de juniori, ocupând locuri fruntaşe atât la juniori II cât şi la juniori III. Astfel, la juniori II, trupa de pe Cerna a învins pe Alpha Oradea, scor 22-21 şi se poziţionează pe locul 3 în clasament, cu 9 puncte. La juniori III, trupa hunedoreană a învins tot în deplasare, scor 24-23, echipa Şcolii Generale numărul 7 Timişoara. În clasamentul acestei serii, CSŞ Hunedoara se situează pe locul 3, cu 10 puncte. (Ovidiu Mănăstire)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Sorii Junior’s Lupeni a câştigat faza judeţeană a Cupei „Gheorghe Ola”

Echipa Sorii Junior’s Lupeni s-a impus în ediţia 2017 a fazei judeţene din Turneul „Gheorghe Ola”, destinat fotbaliştilor născuţi în...

Bulina neagră 1.11.2017

Marius Sorin Dolcu, bărbat din Valea Jiului

Bulina albă 1.11.2017

Ovidiu Bălan, primarul municipiului Orăştie

Închide