Returul Ligii a V-a Hunedoara debutează cu două echipe mai puţin

8 martie 2017 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Cel mai mic eşalon fotbalistic din judeţul Hunedoara îşi va relua partidele sezonului 2016-2017 în ultima zi a acestei săptămâni, când se va disputa prima etapă a returului. Liga a V-a are însă cu două echipe mai puţin în competiţie, grupările Dacia Boşorod şi Mureşul Pricaz retrăgându-se din campionat, invocând motive financiare.

Campioana en-titre spune pas
Cel mai mult a surprins retragerea echipei Mureşul Pricaz, formaţie care în ultimele două ediţii de campionat se încununase cu titlul de campioană iar în acest sezon se afla de asemenea printre protagonistele întrecerii, ocupând locul 2 la finalul turului. În schimb, Dacia Boşorod a „aruncat prosopul” după doar jumătate de an, ea revenind în competiţiile organizate de Asociaţia Judeţeană de Fotbal (AJF) Hunedoara în vara lui 2016, culmea, cu o nouă denumire: Dacia Boşorod 2016. Cum gruparea din comuna apropiată Călanului mai avea de disputat o restanţă din turul campionatului, cu Dacia Orăştie, se va considera că s-a retras înainte de finalul primei părţi, astfel că toate rezultatele i se vor anula. În schimb, Mureşul Pricaz va pierde toate meciurile din retur cu 0-3, prima beneficiară a unei astfel de victorii fiind Victoria Dobra.

Luptă pentru titlu între Pui şi Orăştie
Duelul pentru titlu se va da în acest sezon între Măgura Pui, lidera clasamentului şi Dacia Orăştie, ocupantă momentan a locului 3, cu cinci puncte mai puţin dar şi cu un meci în minus jucat. În acest an s-au disputat deja două restanţe din ultima etapă a turului campionatului, Santos Boz pierzând pe teren propriu cu Sargeţia Bretea Română, scor 1-5 iar AS Sântămăria Orlea a învins cu 4-1 pe Cerna Lunca Cernii. Duelul CSM Vulcan – CS Ghelari a fost amânat din nou, din cauza terenului impracticabil.

Liga a V-a, etapa XVI-a, duminică, ora 11.00
Santos Boz – CSM Vulcan
Ponorul Vaţa – CS Ghelari
Mureşul Pricaz – Victoria Dobra 0-3 – la „masa verde”
Dacia Orăştie – Agrocompany Băcia
Berianul Beriu – Cerna Lunca Cernii
CS Comuna Ilia – Zarandul Crişcior
Sargeţia Bretea Română – Măgura Pui
AS Sântămăria Orlea va sta (Ovidiu Mănăstire)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Autobergamo s-a impus fără probleme la Cluj

Trupa antrenată de Florin Ignat a câştigat partida contând pentru etapa a XX-a a Ligii I de futsal, impunându-se în...

Un nou scenariu despre descoperirea matriţei

Andreea Ciuciu, cere despăgubiri statului român, pentru că a făcut parte din grupul care a descoperit matriţa antică în perimetrul...

Gura lumii 8.03.2017

Mai mulţi aleşi de la un partid aflat în dificultate îşi fac planuri de viitor, deşi mai au peste trei...

Închide