Sport

Retrasă de pe unele trasee din Tokyo

Guvernul prefecturii metropolitane Tokyo a anunţat că ştafeta torţei olimpice nu se va mai desfăşura pe drumurile publice din cauza recrudescenţei infecţiilor cu noul corona­virus.
Ştafeta flăcării olimpice, care va intra vineri în prefectura Tokyo, se va ţine pe dru­muri fără spectatori în toate zonele cu excep­ţia in­su­le­lor mici, relatează agenţia presa japoneză.
Organizatorii japonezi au cerut ca spec­ta­torii să renunţe să mai urmărească cursele de maraton şi de marş prevăzute pe şosele în timpul Jocurilor Olimpice de la Tokyo, din cauza creşterii ratei de infectare în ţară. Cursele de maraton şi marş sunt programate să se desfăşoare la Sapporo, la peste 800 km nord de capitala Japoniei.
În ultimele 24 de ore, Tokyo a raportat 593 de noi infecţii, iar această creştere a mărit în­gri­jorarea naţiunii japoneze faţă de Jocurile Olimpice care ar putea deveni un nou focar de infecţie.
Tokyo se află într-o stare de semiurgenţă până în data de 11 iulie, după ce măsurile res­trictive au fost ridicate pe 20 iunie.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura