Retezatul Haţeg ratează promovarea în Liga a III-a

23 iunie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Nicolae Gavrea

Aşteptată cu mult interes de fanii echipei din oraşul Haţeg, partida disputată sâmbătă, în cadrul dublei manşe pentru promovarea în Liga a III-a, nu le-a oferit acestora spectacolul dorit.

După prima întâlnire, Progresul Pecica avea un avantaj limitat, de 2-1, gazdele având o şansă pe care ar fi putut să o fructifice. Dar oaspeţii şi-au anunţat sâmbătă intenţiile ofensive încă din primul minut, odată cu incursiunea lui Puie, rezolvată cu bine de intervenţia lui Ionaşcu. Campioana judeţului Arad a avut primul corner al partidei în min. 4, iar în min. 6 Paşca a intervenit bine la centrarea de pe dreapta a lui Ţugulescu. Primul şi de altfel singurul gol al partidei s-a înscris în min.7, când Sergiu Popa a interceptat un balon la mijlocul terenului, l-a lansat în adâncime pe Puie şi acesta de la 20 metri a şutat fără speranţă pentru portarul Paşca.
Retezatul Haţeg a avut prima ocazie la poarta adversă abia în min. 10: Buzducea a reuşit o intercepţie la mijlocul terenului, l-a deschis bine pe Robert Popa, care din marginea careului mare a trimis în afara porţii. Chiar dacă gazdele au ieşit mai mult la joc după primirea golului, ocaziile au aparţinut tot celor din Pecica. De asemenea, finalul primei reprize a aparţinut tot oaspeţilor care au ratat ocazii bune de a se desprinde pe tabelă.
În debutul reprizei a doua, Ţiric a avut o acţiune personală pe stânga, încheiată cu o centrare respinsă de Aldan, acţiune consemnată în min. 47, pentru ca un minut mai târziu Popesc să reia cu capul, puţin peste transversală centrarea lui Robert Popa (min. 48).
Jucătorii de la Retezatul Haţeg au fost mai periculoşi în atac pe final, irosind două uriaşe oportunităţi de gol prin Huţanu, care a ratat incredibil de la 10 metri, trimiţând peste transversală, ca mai apoi Arsene, găsit bine de Huţanu, să şuteze din poziţie centrală pe lângă vinclu, în min. 81.
Rezultatul final al partidei, 1-0 pentru Progresul Pecica, permite accederea în Liga a III-a formaţiei arădene, spre bucuria celor 200 de suporteri veniţi să încurajeze această formaţie.
Retezatul Haţeg: Paşca – Ardelean, Ionaşcu, Marcu (min. 66 Tomoni), Tămăşiloni (min. 82 Enache) – Piţigoi, Puşcă – R. Popa (min. 73 Dăncescu), Buzducea, Ţiric – Popesc. Antrenor – Flaviu Itul.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
10 pași pentru a-ți alege rochia de mireasă perfectă

  Nunta reprezintă începutul unui nou capitol al vieții voastre. Atunci când te căsătorești cu bărbatul visurilor tale cu siguranță...

Admitere 2019 – învățământ la distanță la Universitatea Politehnica din Timișoara

  Învață oricând, oriunde și în ritmul tău! S-a dat startul pentru înscrieri la concursul de ADMITERE 2019 – cursuri...

Sugestii fresh de vară – variante lejere de ținute de purtat în vacanță

  În ultimii ani, moda a devenit din ce in ce mai permisivă, în sensul ca unele dintre cele mai...

Închide