Sport

Reorganizare pe „minus” pentru CNS „Cetate”

11 x 2 ioan coroiu adela popaCiprian Marinuţ

Soarta celor trei gimnaste ale CNS „Cetate” trimise „acasă”, la Lotul Naţional de Junioare de la Deva, în urma „reorganizării” survenite, în luna decembrie, la Lotul Olimpic al României, a fost împărtăşită recent şi de antrenorul Ioan Coroiu. FRG a renunţat la serviciile sale, astfel că tehnicianul este, momentan, în concediu şi nu se ştie dacă va continua colaborarea cu clubul de la poalele Cetăţii.

Alţi antrenori, alte personaje
Revenirea antrenorilor Octavian Belu şi Mariana Bitang în funcţia de tehnicieni coordonatori ai Lotului Olimpic a schimbat destul de substanţial componenţa colectivului de gimnaste şi a corpului de tehnicieni. Ca dovadă, în prima etapă, cinci gimnaste, dintre care trei, de la CNS „Cetate”  Deva, respectiv Andreea Munteanu, Ştefania Stănilă şi Asiana Peng, au fost trimise acasă, la Lotul de Junioare de la Deva. Apoi, Federaţia Română de Gimnastică a decis, recent, să renunţe şi la serviciile antrenorului Ioan Coroiu, de la CNS Cetate, la fel ca la soţii Lăcrămioara şi Cristian Moldovan, de la Dinamo. „În această perioadă, antrenorul Ioan Coroiu este în concediu. Nu ştim sigur dacă în luna februarie va alege să revină la noi la club, unde este titular pe postul de antrenor, sau va pleca la altă grupare sportivă”, a afirmat Adrian Liga, directorul CNS „Cetate” Deva.
În prezent, clubul din municipiu mai este reprezentat la Lotul Olimpic al României care se pregăteşte la Bucureşti doar de gimnastele Andreea Iridon, Laura Jurca şi Ana Maria Ocolişan şi de antrenoarea Adela Popa. Cele trei sportive intră şi în calculele noilor antrenori şi au şanse de a reprezenta România la concursul preolimpic din luna aprilie şi eventual şi la Jocurile Olimpice de la Rio, dacă se va obţine calificarea.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura