Sport

Renunță la șefia Agenției Naționale Antidoping

Preşedintele Agenţiei Naţionale Anti-Doping (ANAD), fostul arbitru inter­na­ţio­nal Cristian Balaj (foto), a declarat în con­ferinţa de presă organizată cu ocazia re­tra­gerii sale din funcţie, că pleacă pentru un pro­iect important la CFR Cluj, acolo unde sunt „foarte multe lucruri de reali­zat”. Balaj a menţionat însă că în decizia de a pleca de la ANAD a fost şi faptul că la în­ceputul anului s-a pus în discuţie la nivelul guvernului înlocuirea sa din funcţie.

Risca să fie schimbat din funcție
„Am decis să plec pentru că este un proiect important la CFR Cluj, sunt foarte multe lucruri de realizat acolo. Sper să nu mă schimb, să rămân acelaşi Cristi Balaj, transparent. Am promis celor de la WADA că voi rămâne acelaşi susţinător al spor­tu­lui curat indiferent unde voi merge.Dar nu ascund faptul că la ANAD am rămas un pic dezamăgit de faptul că la începutul anului s-a discutat să fiu schimbat din funcţie. Consideram că nu merit să trăiesc aşa ceva ştiind câte eforturi am făcut şi ce am realizat pentru Agenţie. Nu am plecat acum două luni de la ANAD pentru că am dorit să mă asigur că Agenţia rămâne con­formă regulilor WADA”, a spus Balaj, care va prelua funcţia de preşedinte al cam­pi­oa­nei României.
Preşedintele Comitetului Olimpic şi Spor­tiv Român, Mihai Covaliu, a declarat că a avut o colaborare deschisă şi profe­sio­nistă cu Cristian Balaj.
„E un moment de bilanţ, iar în cei aproa­pe trei ani Cristi Balaj a reuşit să aducă ANAD în rândul instituţiilor apreciate pe plan internaţional. A devenit o agenţie na­ţională antidoping serioasă şi credibilă pe plan internaţional. Relaţia cu COSR a fost una extrem de deschisă şi profesionistă. Îi mulţumesc pentru colaborare şi îi urez succes în noul proiect. Sper să auzim de cât mai multe puncte, de cât mai multe victoriei şi rezultate cât mai frumoase atât pentru CFR Cluj cât şi pentru România în noua poziţie pe care o avea”, a afirmat Covaliu.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura