Remize albe, pentru zile negre

Ciprian Marinuţ

FC Hunedoara şi CNS Cetate Deva, cele două echipe hunedorene care activează în campionatul Ligii a III-a, au avut rezultate „italiene” în runda a XI-a, obţinând două remize albe în deplasare. „Alb-albaştrii” au terminat la egalitate, 0-0, cu CS Municipal Lugoj, iar  CNS „Cetate” a obţinut acelaşi rezultat pe terenul grupării Măgura Cisnădie.

Adversari de acelaşi calibru, rezultate identice
FC Hunedoara a făcut un mic pas înainte după eşecul din runda precedentă de pe teren propriu cu Metalurgistul Cugir şi a reuşit să fie neînvinsă în compania unei grupări din partea superioară a clasamentului. Nici jocul practicat de „alb-albaştri” sub timona noului tehnician Adrian Ienci, nici rezultatul de 0-0 nu oferă motive de sărbătoare, însă un punct e mai bun decât nimic. FC Hunedoara  a rămas însă tot pe locul şase în clasament, cu 16 puncte, fiind încă devansată de nou-promovata Performanţa Ighiu şi de Naţional Sebiş, echipă pe care au învins-o chiar la ea acasă în prima etapă.
CNS Cetate Deva a continuat seria rezultatelor pozitive, fiind neînvinsă de cinci etape, după remiza 0-0 de pe terenul nou-promovatei Măgura Cisnădie. Trupa antrenată de Marius Sîrbu a urcat un loc în clasament, însă ar fi putut scoate mai mult din partida cu sibienii,  dacă avea mai mult curaj şi inspiraţie. Fundaşii centrali ai gazdelor s-au ciocnit în debutul reprizei şi au fost înlocuiţi, iar pe finalul meciului, un jucător de la Măgura a fost eliminat pentru o intrare dură. Totuşi, chiar şi în aceste condiţii avantajoase, CNS „Cetate” a avut puţine ocazii, iar atacanţii le-au irosit cu uşurinţă.  În runda următoare, ambele echipe din judeţ vor juca pe teren propriu, FC Hunedoara cu ACSO Filiaşi, iar CNS Cetate Deva cu ASU Poli Timişoara.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.