Actualitate

Recunoștință pentru pompieri

Ieri, a fost sărbătorită Ziua Pom­pierilor și la ISU Hunedoara. La sediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Iancu de Hunedoara” al județului Hunedoara s-au desfășurat atât ceremonialul militar și religios, cât și întâlnirea cu locuitorii orașului, sub denumirea generică: ”Ziua po­rților deschise”.
În cadrul festivităților au fost înaintați în grad, înainte de termen, doi ofițeri din cadrul inspectoratului.
Un număr de14 pompieri hunedoreni au primit, ieri, „Diplome de merit” pen­tru participarea, în această vară, la mi­si­uni de monitorizare și stingere a in­cen­diilor de pădure în Grecia și Franța.
„Pentru profesionalism, devotament și consecvență în obținerea unor re­zul­tate deosebite în activitatea profe­sio­nală, trei dintre colegii noștri au fost recompensați cu ((Diplome de merit)), astfel: titlul de „Pompierul anului” i-a fost conferit plt. adj. șef Dîncșorean Grațian, cel de ((Paramedicul anului)) a fost obținut de sg. maj. Albu Cristian, iar titlul de ((Voluntarul anului)) i s-a acor­dat lui Claudiu Duduia. Nu au fost uitați nici foștii comandanți ai pompierilor hunedoreni, cărora li s-au acordat ((Diplome de recunoștință))”, au anun­țat pompierii hunedoreni. (A.N.)

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura