Record de participare la Cupa Straja

Peste 600 de copii, pe grupe de vârstă de la cei născuţi în 2007 până la cei din 2011, reprezentând echipe din toată ţara, au participat la cea de a doua ediţie a Cupei Straja la fotbal, pe Stadionul Minerul Lupeni. Evenimentul a fost organizat de Sorii Sport Lupeni în colaborare cu Primăria Lupeni, cu sprijinul Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Hunedoara.

Surprize de la organizatori
Pe lângă faptul că s-a promovat mişcarea fotbalistică, organizatorii au făcut şi o bună imagine Staţiunii Straja, acolo unde participanţii la această competiţie s-au bucurat de multe surprize oferite de organizatori. Printre invitaţii de marcă la acest eveniment s-au numărat şi foştii jucători Marin Tudorache, Damian Militaru, Cosmin Kandut, Andrei Resiga.
De remarcat că echipa de copii născuţi în anul 2009 a Şcolii de Fotbal ”Florea Văetuş” din Hunedoara, participantă la acest turneu, a obţinut două egaluri şi două înfrângeri, meciurile desfăşurându-se în condiţii de căldură toridă, ne-a informat Vasile Bucuci, directorul sportiv al acestei grupări fotbalistice.
Au evoluat pentru echipa din Hunedoara: Rareş Roşculet, Gabriel Apur, Cristi Moldovan, Marius Sava, Eduard Tătaru, Edi Bordea, Nicolas Kocze, Fabian Gordas, Massimo Ionescu, Robert Dulgheriu, Robert Şerban şi Raul Stan, antrenor fiind Alin Modarcă.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.