Recompensă de 2.000 de euro pentru informaţii despre trei motociclete furate

19 aprilie 2018 | Adauga un comentariu | Publicat in: Eveniment, Flash

Natalia Bumbac

Trei motociclete de teren au fost furate dintr-un complex turistic şi de agrement de la noi din judeţ. Bikerii participau la evenimentul Transilvania Enduro.
„Facem apel la toţi cei care pot oferi informaţii în legătură cu furtul din noaptea de duminică 15 aprilie 2018, când în intervalul orar 2:30-4.00 au fost furate trei motociclete (un KTM 300 xc model 2018; un KTM 300 exc model 2017 şi un GASGAS 300 model 2018) din Arsenal Aqua Park Orăştie. Orice informaţie care poate duce la prinderea hoţilor ne-ar fi de mare ajutor. Se oferă 2.000 de euro recompensă celui care dă informaţia clară despre hoţi şi recuperarea motocicletelor”, au scris cei de la Transilvania Enduro pe Facebook.
Tot pe reţeaua de socializare apare un mesaj de mulţumire adresat organizatorilor pentru despăgubirile date celor cărora le-au dispărut bolizii pe două roţi. Comisarul Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, a declarat că s-a deschis dosar penal pentru furt calificat, autorii faptei fiind căutaţi. Totodată, se fac verificări în privinţa modului în care organizatorii aveau asigurată paza, conform prevederilor legale. Valoarea celor trei motociclete se ridică la circa 20.000 de euro.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Excluşii din PNL contestă măsura

Cinci membri ai PNL Deva şi doi de la PNL Hunedoara au fost excluşi din partid, dar au contestat măsura.

Angajaţii din învăţământ continuă să se lupte în instanţă pentru drepturile băneşti pierdute

Personalul din educaţie continuă să se lupte în instanţă şi după opt ani pentru drepturile băneşti pierdute abuziv în urma...

Hoţii opriţi cu focuri de armă, trimişi în judecată

Magistraţii Judecătoriei Hunedoara au dispus trimiterea în judecată a doi hunedoreni, judecătorul de Cameră preliminară constatând că se îndeplinesc toate...

Închide