Răzvan Drăgoescu va juca la CSM Jiul

21 august 2018 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Nicolae Gavrea

O ştire interesantă ne parvine din Petroşani, care schimbă multe din datele despre loturile formaţiilor din Valea Jiului. După ce oficialii echipei de fotbal din Liga a patra Minerul Uricani au dat ca sigur transferul lui Răzvan Drăgoescu (foto) la Uricani, Jiul Petroşani a anunţat surpriza: fotbalistul format la Jiul Petroşani a ales să revină la clubul mamă.

“Venirea lui Răzvan Drăgoescu este un mare câştig pentru echipa noastră. Ne bucură faptul că a ales Jiul, iar copiii au şansa să crească pe lângă un astfel de fotbalist. Îl apreciez că a ales formaţia din Petroşani”, a declarat antrenorul Damian Militaru.
Răzvan Drăgoescu este fost campion judeţean cu Inter Petrila, dar şi câştigător al Cupei României, unul dintre cei mai talentaţi fotbalişti din acest eşalon.
Cu un nou staff tehnic alcătuit din Damian Militaru, Cosmin Kandut şi Sorin Ghiţan, echipa din Liga a patra CSM Jiul Petroşani va debuta săptămâna viitoare în Cupa României. Jucătorii de la Jiul Petroşani vor juca împotriva grupării Sântămăria Orlea, pe terenul acesteia.
“Avem un lot foarte tânăr de jucători, dar şi câţiva jucători cu experienţă. Scopul nostru este să practicăm un fotbal de calitate, plăcut. Să nu ne facem de râs. Ne dorim să avem alături de noi cât mai mulţi suporteri, mai ales că la anul Jiul împlineşte 100 de ani de existenţă”, a mai declarat Damian Militaru.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Portughezul Ferreira s-a întors la Autobergamo

Portughezul Letra Da Costa Paulo Ferreira (foto) a revenit la vicecampioana de fotbal în sală Autobergamo Deva, echipă la care...

Tinerii baschetbalişti din Deva, în tabără de pregătire în Serbia

Un grup de 40 de tineri baschetbalişti (fete şi băieţi) legitimaţi la C.S. Viitorul Deva, însoţiţi de antrenorii Rodica Mercea,...

Rugby: Ştiinţa Petroşani va participa într-un sezon cu un format nou

Conform deciziei federaţiei de specialitate Divizia Naţională de Seniori, ediţia 2018-2019 se va desfăşura în viitorul sezon, pe două grupe...

Închide