Răzvan Deliu, medaliat cu argint la naţionale

14 martie 2018 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Nicolae Gavrea

Etapa finală din cadrul Campionatului Naţional de atletism probe combinate s-a desfăşurat la finalul săptămânii trecute în Sala de atletism din Complexul Naţional „Lia Manoliu” cu participarea sportivilor seniori, tineret şi juniori 1,2 şi 3, printre participanţi aflându-se şi reprezentanţi din judeţul Hunedoara.

Răzvan Deliu (foto) (legitimat la SCM Deva) a evoluat în cadrul probelor de heptatlon de la categoria seniori, la finalul competiţiei el clasându-se pe locul al doilea. În aceeaşi probă de heptatlon, categoria juniori 2, Sebastian Bolboacă şi Marian Drîngă (ambii legitimaţi la CSş Hunedoara), au ocupat locurile şapte şi opt, iar la juniori 3, Cristian Velican şi Eduard Oprea (ambii legitimaţi la CNS Cetate Deva), au terminat pe nouă şi 10.
Judeţul Hunedoara a fost reprezentat şi în concursul junioarelor 3, în proba de pentatlón, cel mai bun rezultat fiind cel obţinut de Andrada Gheaţă (CSş Hunedoara), care a încheiat concursul pe locul IV, colega sa de club Francesca Rus a terminat pe poziţia VI, iar Elisa Enache, Andrada Popi şi Viorica Munteanu, toate de la CNS Cetate Deva, au ocupat locurile şapte, nouă şi 10.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Medalie de argint la Cupa Europei pentru Bianca Prodan

După un important stagiu de pregătire pentru cadeţi U 18, organizat sub egida europeană, în Turcia, la Antalya, a fost...

TIR răsturnat pe Autostrada Deva – Sibiu

Un accident rutier violent s-a produs ieri, 13 martie, în jurul orei 13.00 pe Autostrada Deva – Sibiu, la limita...

Protest spontan la Termocentrala Mintia. „Dacă vor să închidă termocentrala, să-şi asume politic asta”

Peste 100 de angajaţi ai Termocentralei Mintia au protestat, ieri, nemulţumiţi de faptul că administraţia nu a virat toate contribuţiile...

Închide