Razii ale poliţiştilor în gări

18 septembrie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate, Flash

Maximilian Gânju

Acţiunea derulată la nivel naţional de poliţiştii de la Transporturi Feroviare a urmărit prevenirea şi combaterea faptelor ilegale în zona staţiilor C.F.R. În judeţul Hunedoara au fost antrenaţi nu mai puţin de 50 de poliţişti şi a fost prins un hoţ.

Timp de patru ore, zeci de poliţişti de la structurile de transporturi, rutieră şi ordine publică au derulat controale în zona a 15 staţii de cale ferată din judeţ. Au fost vizaţi călătorii care nu-şi cumpără bilete, persoanele fără adăpost, cerşetorii şi comercianţii ambulanţi. Poliţiştii hunedoreni au legitimat 68 de persoane şi au aplicat 12 amenzi în valoare de peste 2.500 lei. Cele mai multe sancţiuni au fost date pentru cerşetorie, consum de alcool în locuri publice, dar şi pentru murdărirea mobilierului staţiilor C.F.R. ”Tot în cadrul acţiunii, poliţiştii T.F. au identificat un tânăr de 24 de ani, din municipiul Petroşani, cu privire la care au stabilit faptul că, la data de 14.09.2019, a pătruns într-un canton C.F.R. situat între staţiile C.F. Livezeni şi C.F. Strâmbuţa, de unde a sustras mai multe articole electrocasnice şi de uz casnic, cauzând un prejudiciu în valoare de 4.500 lei”, a informat IPJ Hunedoara. Bunurile furate de bărbat au fost recuperate, iar petroşăneanul este cercetat pentru furt calificat.
Poliţiştii rutieri au verificat 66 de autoturisme situate în zona gărilor şi au aplicat 12amenzi pentru opriri/staţionări neregulamentare, dar şi pentru neacordarea priorităţii de trecere pietonilor. Totodată, poliţiştii Biroului Rutier Brad au oprit în trafic, în zona Staţiei C.F.R. Brad, un bărbat de 39 de ani, din comuna Ribiţa, care conducea un autoturism, deşi consumase băuturi alcoolice. Au mai fost date în urma raziei şi şase sancţiuni contravenţionale (în valoare de 790 lei), majoritatea în baza Legii 61/1991, pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Fotbal, Liga a V-a. Rezultatele etapei

La finalul săptămânii trecute s-au desfăşurat partidele din cadrul etapei a doua din Liga a V-a de fotbal din judeţ....

Judoka din Deva se afirmă în competiţii internaţionale

Sala Sporturilor „Transilvania” din municipiul Sibiu a fost gazda unei noi ediţii a tradiţionalei competiţii internaţionale de judo pentru juniori,...

Anunt Finante 2

Închide