; charset=UTF-8" /> Stiri si informatii de ultima ora din judetul Hunedoara - Mesagerul Hunedorean

Razie a poliţiştilor din Orăştie

7 martie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Maximilian Gânju

Patru indivizi din Orăştie, care se sustrăgeau cercetărilor într-un dosar penal în care sunt bănuiţi de tăiere ilegală de arbori, au fost prinşi în urma unei razii desfăşurate de poliţişti în municipiu.

Suspecţii, cu vârste cuprinse între 23 şi 45 de ani, toţi din municipiul Orăştie, au fost ridicaţi pentru a fi audiaţi în dosarul de tăiere ilegală de arbori (faptă comisă la sfârşitul anului 2018). ”Din cercetări, poliţiştii au stabilit că cei patru au tăiat mai mulţi arbori dintr-o pădure situată în apropiere de Orăştie (zona Cendea), însă au fost observaţi de un lucrător silvic, motiv pentru care au abandonat căruţa cu care intenţionau să transporte lemnul tăiat ilegal şi au fugit, fiind identificaţi ulterior de către poliţişti, în urma unor cercetări”, a precizat comisarul Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.
Poliţiştii au descoperit şi un adolescent de 17 ani, din localitatea Căstău, bănuit de comiterea unei infracţiuni de furt calificat. Tânărul a furat două telefoane mobile apaţinând unor minori. Acţiunea poliţiştilor a fost axată şi pe segmentul circulaţiei rutiere. Astfel, mai multe autovehicule au fost verificate, şoferii acestora fiind amendaţi pentru diferite abateri, valoarea amenzilor fiind de 5.000 de lei.
La acţiune au participat 18 poliţişti din cadrul unor structuri operative ale Poliţiei municipiului Orăştie şi şase poliţişti locali.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Anunt Finante

Cupa 8 Martie la automobilism

Astăzi, vineri, 8 martie, cu începere de la ora 9.00, la Hunedoara este programată o nouă ediţie a tradiţionalei întreceri...

Autobergamo joacă la Miercurea Ciuc pentru a rămâne lider

Mâine este programat un nou derbi în campionatul regulat al Ligii naţionale de futsal. Autobergamo Deva a făcut deplasarea la...

Închide