Rapper cunoscut, bătut în plină stradă în Petroşani

Natalia Bumbac

Un rapper cunoscut, din Petroşani, a fost agresat în plină stradă, chiar în oraşul său natal. Totul a plecat de la o şicanare în trafic. Doddy a fost bătut crunt de un individ, şoferul unei maşini care staţiona în trafic în faţa autoturismului său.
Rapperul Doddy se deplasa, împreună cu iubita sa, pe un bulevard din Petroşani. În faţa lui a oprit o maşină, paralel cu o altă maşină, iar şoferii celor două autoturisme s-au pus pe discutat. „A oprit în faţa noastră o maşină paralel cu altă maşină. Stăteau la discuţii. Iubitul meu i-a claxonat să meargă, au mers, apoi au venit oarecum paralel cu noi, a deschis geamul, a început să îl înjure şi i-a zis să coboare din maşină dacă e tare”, a povestit iubita rapperului, conform celor de la observatorulnational.ro. Rapperul a  făcut greşeala să coboare din maşină,  iar loviturile pe care le-a încasat l-au băgat în spital. Deşi din mărturisirile iubitei acestuia, Doddy ar fi fost agresat de doi indivizi, unul dintre ei fiind cunoscut din cauza problemelor cu legea, plângerea la poliţie a fost depusă pe numele unui singur individ.
„În acest caz a fost întocmit dosar penal pentru lovire şi alte violenţe. Poliţia municipiului Petroşani efectuează cercetări în acest dosar. Autorul agresiunii a fost identificat şi nu are antecedente penale, iar pentru fapta sa riscă o pedeapsă cu închisoare. Pasagerul din autoturism nu a participat la agresiune, având calitatea de martor în dosar”, a declarat subcomisarul Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara. Bărbatul care a asistat la bătaia încasată de rapperul Doddy este Ovidiu Daniel Pleşcan, din Petroşani, care a fost condamnat în prima instanţă la trei ani de închisoare cu suspendare pentru proxenetism şi trafic de minori, fiind judecat şi în alte dosare penale.
Doddy, pe numele său Claudiu Polk (foto), s-a născut în 1988, în Petroşani, fiind atras de lumea muzicii de la vârsta de 14 ani. Până la vârsta de 19 ani a compus zeci de piese, dar a devenit celebru după ce a fost lansat de Music Expert Company, o casă de producţie din portofoliul căreia fac parte artişti precum Puya, Guess Who sau Spike.

One thought on “Rapper cunoscut, bătut în plină stradă în Petroşani

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.