Răpitorii tânărului din Orăştie rămân în arest

Cristina Ghenea

Sergiu Dănciulescu şi Aurel Groza – doi dintre suspecţii acuzaţi de răpirea lui Sergiu Stoica, din Orăştie – rămân în arest. Cel de-al treilea suspect, cercetat în libertate, nu mai are voie să calce în barurile din oraşul Paliei.

Cei doi bărbaţi arestaţi săptămâna trecută pentru răpirea unui tânăr de 19 ani, au fost prezentaţi ieri Tribunalului Hunedoara, unde s-a judecat recursul pe care l-au formulat împotriva deciziei prin care au fost trimişi în spatele gratiilor. Instanţa, însă, a respins recursul ca fiind nefondat, astfel că atât Sergiu Dănciulescu (25 de ani), cât şi Aurel Groza (26 de ani) vor fi cercetaţi, în continuare, în stare de arest preventiv. Cât despre Cornel Teioşanu (30 de ani) – rămas în libertate, cu interdicţia de a părăsi localitatea – acesta va avea mai multe obligaţii pe perioada fazei de urmărire penală. „Instanţa a admis recursul declarat de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Orăştie şi a casat parţial hotărârea atacată în sensul suplimentării obligaţiilor pe care va trebui să le respecte inculpatul C.T.“, a precizat Ildiko Glăman, purtătorul de cuvânt al Tribunalului Hunedoara. Astfel, Teioşanu nu mai are voie să frecventeze baruri, restaurante sau cluburi din Orăştie, nu mai are voie să se apropie de partea vătămată, de membrii familiei acesteia, de ceilalţi inculpaţi şi de martorii din dosar, şi nici să comunice cu aceştia, nici direct, nici indirect. În plus, magistraţii i-au interzis şi să se afle în locuinţa părţii vătămate.
Amintim că în urmă cu câteva zile, fiul preşedintelui filialei PRM Orăştie a fost răpit dintr-un local din municipiu şi găsit, mai apoi, la Grădiştea de Munte. Sergiu Stoica, în vârstă de 19 ani, susţine că a fost bătut, legat de un copac şi abandonat în pădure.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare