Răniţi grav după ce s-au răsturnat cu camionul

22 octombrie 2017 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Maximilian Gânju

Un autocamion plin cu lemne s-a răsturnat pe drumul care duce în Cheile Jieţului, patru persoane fiind rănite în urma accidentului.
Victimele se aflau în cabina autocamionului şi se întorceau de la pădure cu o încărcătură de lemn de foc. Nu se cunoaşte cu exactitate cum a sărit autovehiculul de pe drum direct în albia Jieţului, deşi şoseaua în zonă este dreaptă şi nu foarte circulată.
”Am fost solicitaţi să intervenim la un accident cu victime multiple, au fost mobilizate trei echipaje SMURD şi unul de la SAJ Hunedoara, dar şi unul de descarcerare. Victimele nu erau încarcerate şi au fost stabilizate iar apoi transportate la spital”, a declarat comandantul Detaşamentului de Pompieri Petroşani, Adrian Avram. Doi dintre cei patru răniţi au suferit răni grave, multiple fracturi şi posibil şi leziuni interne iar ceilalţi doi au avut răni mai uşoare. Poliţiştii încearcă să afle cum s-a produs accidentul iar şoferul autocamionului este cercetat penal pentru vătămare corporală din culpă şi conducerea unui autovehicul pe drumurile publice sub influenţa băuturilor alcoolice. Acesta ar fi consumat băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan, având o alcoolemie de 1.04 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Puncte de recoltare de sânge mobile în tot judeţul

Medicul Victoria Hălmagi, directorul Centrului de Transfuzie Sanguină Hunedoara, a transmis un mesaj în care arată că în 2017, numărul...

Arestat pentru spargere de bancomate

Trupele speciale au descins în cartierul Dallas din Vulcan la un tânăr din localitate suspectat că a spart mai multe...

Litera a scăpat, din nou, de zăbrele

Judecătoria Deva a dat în 20 octombrie sentinţa în dosarul în care deveanul Cristian Litera este judecat pentru ameninţare în...

Închide