Sport

Rămân pe tensiune continuă

AS Electroconat, singura trupă cu maximum de puncte din Campionatul „RealSport” de Fotbal Amatori a dispus clar, scor 3-0, şi de Liverpool, echipa revelaţie a competiţiei, şi a bifat a 15-a victorie consecutivă. Titlul de golgheter al etapei din week-end a fost câştigat de doi jucători, Marian Pâcleşan (FC Cristur) şi Tofan Andrei (Sews Deva I), fiecare cu câte şase goluri marcate.

Perfecţi până la capăt?

Echipa „electricienilor” pare că funcţionează pe tensiune continuă. AS Electroconat a rămas „perfectă” şi lideră şi după etapa a 15-a, întrucât a învins cu scorul de 3-0 pe Liverpool. Meciul a fost de bună factură, ambele echipe demonstrând că merită poziţiile fruntaşe (unu şi trei), pe care le ocupă în clasament. „Cormoranii” deveni au rezistat numai în prima repriză, încheiată la egalitate 0-0, iar după pauză, plusul de tehnică şi experienţă al „electricienilor” a făcut diferenţa. În urma acestui nou succes, cota pariurilor pe tema menţinerii „perfecţiunii” şi în ultimele patru etape ale sezonului regulat de către AS Electroconat e tot mai mică. Electricienii au şanse să reziste perfecţi până la capăt, deşi în ultimele patru etape au şi două adversare incomode, respectiv Avantaje II (etapa a 18-a) şi Autonet (etapa a 16-a).

Etapă cu doi golgheteri

Ideea organizatorilor de a oferi un premiu pentru cel mai eficient marcator al fiecărei etape a animat substanţial apetitul pentru gol al tuturor echipelor. Drept dovadă, în a treia etapă de când se oferă acest premiu, doi jucători au reuşit să marcheze câte şase goluri. Performerii sunt Marian Pâcleaşan (FC Cristur), care a înscris mai mult de jumătate dintre golurile echipei sale în partida cu Liceenii, scor 11-2, şi Tofan Andrei (Sews Deva I), marcator a trei sferturi dintre punctele grupării sale în meciul cu Young Boys, scor 8-2. Golgheterii etapei au câştigat o diplomă şi o spălare gratuită a maşinii personale la spălătoria „Frederiko Car Wash”. (C. Marinuţ)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura